Hvordan man opbygger et skab omkring en vaskemaskine & tørretumbler

October 2

Hvordan man opbygger et skab omkring en vaskemaskine & tørretumbler

Et vaskeri skab kan dæmpe støj af din vaskemaskine og tørretumbler. Det kan også bidrage til at skjule det rod, der er forbundet med vaskerum. Denne plan vil bygge mure rundt om en allerede-in-place vaskemaskine og tørretumbler og antager at hook-ups og væggen med hook-ups er allerede på plads. Hvis dette er tilfældet skal du blot vedlægge plads til at bygge i skabet.

Instruktioner

•Find studs omkring det område, hvor du vil installere skabet. Væggene skal tillægger en stud, så dette vil i sidste ende afgøre, hvor meget plads du vil have i dit skab. Derudover bør du forlader ekstra værelse, hvis du beslutter at opgradere til større modeller, vaskemaskine/tørretumbler. Måle længden af hver væg, du skal bygge. For at finde højden til din studs, måle fra gulvet til loftet og fratræk 4 inches. Måle højden og bredden af bi-fold døren og tilføje 2 inches til hver side for at finde hvordan store at gøre dørkarmen.

•Klippe træ til væg rammer ved hjælp af en rundsav. Du skal bruge to stykker, der kører længden af hver væg og nok stud stykker til at sætte en i hver ende af væggen og derefter 16 inches fra hinanden langs længden. Du skal bruge en stud til hver side af bi-fold skab dørkarmen og ét stykke til toppen af dørkarmen.

•Sæt sammen væg rammer. Lægge de fire udvendige stykker og søm dem sammen. Den 4-tommer side kommer til at røre gulvet og loftet. Nail stud stykker på plads, mens at sikre muren er firkantet. Plads de resterende studs 16 inches fra hinanden på tværs af rammen og søm dem på plads. Efterlad et mellemrum, hvor dørkarmen vil gå og søm studs for siderne af dørkarmen på plads. Indført i toppen af dørkarmen, så der er en ekstra 2 inches clearance, når døren er installeret. Skære og søm støtte stykker mellem toppen af dørkarmen og toppen af rammen væg.

•Nail rammer i sted. Nail side af væggen rammen i stud hver 18 inches fra gulv til loft og ind i loftet våbendyst over muren. Endelig søm det i gulvet på hver side af hver stud. Tilslut hjørnet af væg rammer af sømning dem sammen hver 18 inches.

Hæng gipsvæg på både interiør og eksteriør af skab væggene. Skrue langs toppen og bunden af hvert stykke af drywall, og sørg for du skrue i hver af studs i rammen. Du skal bruge Type X drywall, fordi det er brandhæmmende og din tørretumbler kan gøre det meget varmt. Dette vil beskytte dit hjem.

•Dæk skruer med drywall sammensatte og tætning sømme mellem drywall stykker med drywall tape og sammensatte. Tillad at tørre fuldstændigt og sand det glat. Male væggene og dørrammen du bygget. Installere baseboard rundt på gulvet af de closet vægge. Udbudt trim omkring dørkarmen at give det et færdigt look.

•Installer bi-fold døren, ved at skrue hængslerne på plads, så du har clearance på bunden og toppen. Skrue i hængsler til begge døre i samme højde på begge sider af dørkarmen. Skrue på sporet til toppen af døren på plads langs toppen af dørkarmen. Installere runner på plads og kontrol for at sikre dørene kan åbne og lukke helt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com