Hvordan man opbygger et skab Rack

June 8

Hvordan man opbygger et skab Rack

At holde en pæn og ryddelig skab kan udgøre en udfordring for mange mennesker. Hvis du tøver med at åbne dit skab dør af frygt for løs tøj og sko bryder ned på dig, er det tid for dig at organisere dit skab. Det behøver ikke at koste en masse for at sætte dit skab i orden. I stedet for at købe en pebret organizer fra en detailbutik, kan du bygge et skab rack til dit tøj, sko og andre genstande. En hængende skab rack tillader dig at gemme store emner samt have plads nedenunder til sko og andet tilbehør.

Instruktioner

•Indstil højden og bredde du ønsker at gøre din hængende skab rack. Din hængende skab rack bør være højt nok ud på gulvet til at hænge tøjet længste og så bred som skabet. Du kan justere størrelsen passer til dine personlige behov. Bestemme hvis du hængende rack til at passe stramt i dit skab eller på væggen i en del af skabet.

•Locate væggen studs ved hjælp af en stud finder. Marker placeringen af væggen studs med en blyant. Hankatte er normalt 16 inches fra hinanden. Også mærke på væggen hvor du vil have toppen af skabet rack. Din brugerdefinerede skab rack kan være så højt som du ønsker. Hvis du vil lagre varer på toppen af rack, ønsker du måske ikke toppen for tæt til loftet. En god højde retningslinje er 5 1/4 fod.

•Klippe et stykke af to af seks tommer tømmer omkring 1/2-tomme kortere end bredden du planlægger at gøre den closet rack. Dette udgør en finans board, som vil tjene som en robust overflade for montering i rack.

•Sæt den øverste kant af finans bestyrelsen på det mærke, du har foretaget til toppen af rack. Brug en plan til at rette i bestyrelsen. Bore pilot huller i bestyrelsen. Vedhæft den til studs med lag bolte og skiver.

•Build en hængende boks, eller montering boks, for rack. Bruge målinger af finans bestyrelsen til at designe en montering boks, der passer over bord og holder drejelige bøjler (bøjler, der låser i flere positioner). Bære sikkerhedsbriller, sæt en gering sav med blade på 45 grader og skåret fire stykker af birk krydsfiner. To side stykker bør være den samme længde som højden af dit skab rack; de øverste og nederste stykker bør være en tomme længere end finans board.

•Lay fire stykker af træ du skære i trin 5 på gulvet i form af en boks. Brug træ lim, søm og en sømpistol eller hammer til at sikre de fire krydsfiner stykker sammen.

Sted en sammensatte gering savklinge på 90 grader. Skære et stykke krydsfiner, således at det passer sikkert i boksen og vedhæfte det til boksen ramme med trælim og negle.

•Sæt træ fyldstof i nogen samlinger eller revner i boksen og lad det tørre. Sand enhver ru overflader.

•Paint boksen med primer og lad det tørre grundigt. Male boksen med halvblank maling og lad det tørre.

•Sæt karudser og pintles. (Pintles har en pinkode og karudser har et hul til en PIN-kode.) Placer 1 1/2-inch karudser omkring en til to inches fra hinanden på forsiden af boksen montering og markere hullerne med en blyant. Fjerne karudserne og bore et hul i de omhandlede varemærker. Placer karudserne over hullerne og sikre dem med skruer, skiver og møtrikker ved hjælp af en topnøgle. Skru pintles i enderne af 10 - 12 tommer lange træ dyvler. (Dyvler bære vægten af hængende elementer.)

•Klippe PVC rør længden af din dyvler. PVC rør skal være bred nok til at slide over træ dyvler. Skub et PVC rør over hvert træ dyvel.

•Sæt boksen montering over finans bord. Vedhæft den til Finans bestyrelsen med tre skruer på toppen. Opstille pintles i karudserne. Skub PVC-rør over dyvler og sikre dyvler til pintles. Hver PVC rør-dækket dyvel kan holde en hængende element.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com