Hvordan man opbygger et skab til en udenfor hjemmet kredsløb boks

March 16

Hvordan man opbygger et skab til en udenfor hjemmet kredsløb boks

Udendørs kredsløb kasser giver nem adgang til dit hjem for professionelle elektrikere og tømrere, og er meget bekvemt for udvendige hjem reparation projekter. De kan dog være en skamplet for byen og en potentiel risiko med børn, der leger i nærheden. Opbygning af et kabinet for at beskytte boksen kredsløb er en hurtig og nem projekt, der kræver kun grundlæggende materialer og udstyr. Dette kabinet kan ændres med helvedesild eller en dekorativ dør, hvis det ønskes.

Instruktioner

•Indstil ud to 1/2-by-6-by-24-inch behandlede krydsfiner plader. Placere dem en fod fra hinanden, parallelt med hinanden og stå dem op på deres lange, tynde sider at være side bestyrelserne i kabinettet. Stå en 1/2-by-6-by-12-inch behandlede krydsfiner bord mod enderne til at være toppen af kabinettet.

•Drill to huller ned gennem den øverste bord og ind hver af side boards, for i alt fire huller. Skrue galvaniseret 2-tommer træ skruer gennem huller at knytte den øverste bord til side bestyrelser. Gentag på anden enden af side bestyrelser til at tilføje en anden 1/2-by-6-by-12-inch nederste bord til side bestyrelser.

•Anbring 1/2-by-2-by-11-inch behandlede krydsfiner bestyrelsen inden for rammen, med dens største overflade opad og dens lange, tynde overflade flugter med indersiden af den øverste bord. Indstille enderne af dette board, som er vedhæftet fil-bestyrelsen mod indersiden af side bestyrelser. Flytte bord, så dens øverste overflade er flugter med oversiden af side, toppen og bunden bestyrelserne.

•Drill tre huller gennem den øverste bord og ind i den vedhæftede fil bord og skrue dem sammen med 2-tommer galvaniseret træskruer. Bore et hul gennem hver side bord og ind i bestyrelsens vedhæftede fil og vedhæfte dem med 2-tommer galvaniseret træskruer.

•Klik kabinet over og sæt en 1/2-by-12-by-25-inch behandlede krydsfiner bord på toppen af rammen. Skub to side-mount kabinet hængsler i mellem dette board, som er dør, og en af side boards. Markere placeringer for skruehullerne, løfte op den kabinet døren hvis det er nødvendigt at gøre mærkningen. Bore huller hvor mærket, og Vedhæft hængsel til dør og side bestyrelsen ved hjælp af 1/2-inch træskruer.

Tips & advarsler

  • Lægger en lås på døren og side bestyrelsen at holde døren lukket og tilføje muligheden for låsning af kabinettet.
  • Maling eller pletten kabinet for yderligere vejrbeskyttelse.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com