Hvordan man opbygger et skab til et køkken

July 8

Opbygning af et køkken skab er et nyttigt projekt og kan tilbyde masser af opbevaringsplads til mad, rengøring leverancer og meget mere. Du kan selv ønsker at bruge et køkken skab for at holde hjemmearbejde eller håndværk supplies. Mange køkkener har ikke en pantry men kan have plads til et fritstående køkken skab, eller du måske kunne faktisk bygge i et køkken skab, hvis du har pladsen til det. Forventer denne træbearbejdning projekt at tage en weekend, men når du er færdig, vil du have et køkken spisekammer.

Instruktioner

Hvordan man opbygger et skab til et køkken

•Decide uanset om du ønsker en indbygget eller fritstående køkken skab. Tages hensyn til tømmer størrelser.

•Sketch ud af dimensioner for dit køkken spisekammer. Kig på den tilgængelige plads og sørg for at give plads til vandre- og manøvrere rundt i skabet området.

•Frame din bygget i køkken skab med 2 tommer ved 4 tommer bestyrelsen tømmer (Se ressourcer). For at opbygge et gulv til loft skab, installere din strygesål, skruning det sikkert i gulv bjælker. Bruge en plumb bob for at markere positionen for dine topplade, holder det ovenfor strygesålen, indtil det dangles jævnt i center til at justere top og eneste plader korrekt. Nail studs på plads i alle hjørner og hver 16 inches rundt om skabet, forlader en åbning for prehung døren.

•Installer gipsvæg på indersiden og uden for din væggen studs ved hjælp af små søm. Tape alle drywall sømme med gips tape. Montere din prehung køkken skab dør efter producentens anvisninger.

•Hvis du vil lave en fritstående skab, bygge en simpel men sikker krydsfiner boks, forstærket med vinklede parenteser. Brug enkle hængsler til at hænge en eller to døre som du foretrækker. Overveje vintage skodder eller skærmen døre. Tilføje korte ben eller fødder, hvis det ønskes.

•Paint eller finish inde i dit køkken skab. Vælg en let rengøres finish for nem vedligeholdelse. Maling og afslutte din hylde bestyrelser til at matche.

•Mark placering for hver hylde på væggen. Installere hyldeknægte, skrue dem sikkert på plads og dobbeltkontrol holdning med et niveau. Skrue hylderne på plads på de kantede parenteser.

Tips & advarsler

  • Du kan tilpasse en købt kabinet eller installere reoler i en allerede er til stede i dit hjem for at oprette et køkken spisekammer skab skab. Tilføje wire arrangørerne eller bruge dækket wire reoler til dit køkken spisekammer, hvis du foretrækker. Bruge molding eller trim for at tilføje accenter eller pynt til døren fritstående køkken spisekammer.
  • Space dine hylder passende for de varer, du gemmer. Kan du vælge smallere hylder til dit spisekammer hvis du holder sjældent store emner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com