Hvordan man opbygger et skot Over kabinetter

April 29

Hvordan man opbygger et skot Over kabinetter

En lukket etageadskillelsen over kabinetter giver køkkenet et godt udformet look. Men dette område er også et godt sted at skjule elektriske ledninger eller nytte rør, f.eks. Hvis køkkenet er placeret i en ældre hjem eller i kælderen, etageadskillelsen plads, også kendt som et skot, kan dække varme ventilationskanal arbejde, vandledninger og andre bygningselementer. I nyere køkken, kan du køre ledninger for forsænket belysning inde i etageadskillelsen området før dækker med gips.

Instruktioner

•Sketch køkken og skab plads til at oprette etageadskillelsen design. Tillad et par inches til stikker op over de kabinet fronter, hvis du ønsker. Måle etageadskillelsen plads til at designe de faktiske rammer i detaljer, der vil støtte den overdækkede, færdige boks. Brug kvadreret papir til at tegne ramme detaljer, gør det muligt for tykkelsen af drywall eller andre dækker. Planlæg at bruge 5/8-inch tykke gipsvægge.

•Klippe 2 x 4 brædder til at danne rammerne etageadskillelsen boks med en rundsav. Skære bestyrelser til at passe bundplade, topplade og korte pigge danner højden af boksen. Brug en miter box til at skære mitered leddene og hjørner, så de ydre kanter af udformningen har sandt, glatte overflader. Installere 4-tommer skruer med en elektrisk skruetrækker til at sikre rammerne for stramt, så det ikke skifte når det er løftet på plads.

•LFT boksen etageadskillelsen indramning over skabene ved hjælp af en eller flere andre personer. Passe på ikke for at hvile udformningen på overskabe, fordi vægten kan forårsage kabinetter til at trække løs fra væggen studs. Nail boksen etageadskillelsen i væggen studs og loft spær at placere det korrekt. Gå tilbage og installere framework til hus væg indramning og spær boards med 4-tommer skruer, så væggen indramning fast understøtter alle etageadskillelsen vægt.

•Køre den eventuelle påkrævede ledninger til forsænket belysning eller nye VVS-linjer gennem de åbne rammer. Brug en korte pistol til at installere isolering på bagvæggen område eller loft område, hvis etageadskillelsen er placeret på en ydermur i huset, f.eks.

•Klippe drywall sektioner til at passe over rammerne med en hobbykniv. Nail sektioner til at passe så præcist som muligt, så der er så få huller og sømme som muligt. Brug gips tape til at dække sømmene og tilføje fælles sammensatte. Tillade fælles sammensatte tørre grundigt inden slibning. Tilføj flere fælles sammensatte, vente på det tørre og sand igen. Gentag denne proces indtil afsnittet skot har en glat drywall dække på alle overflader.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com