Hvordan man opbygger et skur lysekrone

September 3

De fleste af os ser på skuret som en utilitaristisk tilflugtssted for boliger værftet udstyr, holiday dekorationer, porch møbler og andre genstande. Men et skur kan blive et anvendeligt studie, workshop eller generelle sted af kreativitet med et par enkle tilføjelser. En af de hurtigste måder at omdanne din stald er med tilsætning af interessant, kreativ belysning. En lysekrone hæver straks et skur ind i et rum, hvor du ønsker at tilbringe mere tid. Ved hjælp af uventede, rustikke materialer til at oprette din lysekrone hjælper med at forhindre lyskilden fra følelse for sin plads inde i en stald.

Instruktioner

•Sæt kost over raken håndtere for at oprette en X form. Bruge sejlgarn til stramt binde de to stykker sammen.

•Fit din boremaskine med ¼ tommer bore bit. Bore gennem centrum af figuren X hvor kosten og rake møde hinanden. Placer flange bolten i hullet. Passe boremaskine med skruetrækker bit. Skrue bolten på plads. Skru møtrikken på bunden af bolten.

•Carefully skrue øjet bolte i enderne af kosten håndtaget og rake. Skru to på hver ende, så man står og de andre ansigter ned. Også bolte skrue øjet til toppen og bunden af den modsatte side af rake og gyvel håndtagene. Skrue dem på plads lige over kost eller rake hovedet.

•Indstil hvor lavt Lysekronen skal hænge fra loftet. Skåret fire stykker af tynde reb omkring 3 inches længere end den ønskede højde af Lysekronen. Bind et stykke reb til en af øjet bolte, vender opad. Gentag med de resterende tre sider.

•Applicer to eller tre selvklæbende strips til skafter af gyvel og rake håndtagene. Anvende dem til forskellige sider og områder af gyvel håndtag. Nøje wrap reb lys omkring håndtagene. Tryk på lys til de selvklæbende strips til at sikre dem på plads.

•Klippe fire stykker af fiskesnøre omkring 12 inches lang. Tag et stykke af fiskeri linje og binde det til en af øjet bolte, vender nedad. Gentag med de resterende stykker af fiskesnøre og øjet bolte.

•Klippe fire stykker af fiskesnøre omkring 8 inches lang. Det kan være nødvendigt at klippe længere stykker af fiskesnøre afhængigt af din jar munden bredde. Wrap tråd omkring mundingen af krukken. Sno enderne af tråd til at danne en løkke. Binde hver sløjfe til et stykke af fiskesnøre.

•Skru skruen i kroge i loftet af skuret. Skure med metaltag, brug selvklæbende kroge. Binde sløjfer i enderne af reb fastgjort til lysekrone. Passe en løkke over hver af krogene.

•Sæt bloklys i hver af krukker. Hvis det er nødvendigt, placere selvklæbende strimler på tværs af loftet og væggene til den nærmeste stikkontakt. Tryk på ledningen fra reb lys til de selvklæbende strips til at holde det fra at falde. Tilslutte eller tænde reb lys og tænde de batteridrevne stearinlys.

Tips & advarsler

  • Prøv at bruge en rake og kost med håndtag, der er en lignende tykkelse. Hvis din stald ikke indeholder stikkontakter, købe batteridrevet reb lys.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com