Hvordan man opbygger et skur på skinner

January 3

Bygge din egen stald kan være en udbytterig proces. Dette projekt tager tid og tålmodighed, men det kan spare dig en masse penge til at bygge en selv. Hvis du bygge din stald på skids sikrer du, at din stald vil være let at flytte, hvis nødvendigt. Følg disse trin for at lære hvordan man opbygger et skur på skinner.

Instruktioner

•Vælg en pre-made skur plan eller designe din egen. Sørg for, at området i skuret vil holde alle de elementer, du planlægger at sætte i det plus have plads tilovers til andre elementer, som du skal gemme. Sikre, at du følger planerne omhyggeligt og købe alle materialerne nødvendig for jobbet.

•Find det sted, hvor du ønsker at sætte din stald og sikre, at stedet er niveau. Forberede et område, der er 12 inches bredere og længere end dimensionerne af dit planlagte stald. Fjern 4 inches af jord fra din målte område og fyld det med 4 inches af grus. Jævnt grus og kontrollere for at sikre det er niveau. Grus vil tillade vand at dræne og holde din stald træ tørt.

•Measure og skære i bestyrelserne for rammen skinner. Lægge krydsfiner over toppen af skinner til at danne et gulv. Sikre, at gulvet er niveau.

•Kontrollér en væg ramme på selv jorden og placere studs 2 fødder fra hinanden. Mens wall ramme er stadig på jorden vedhæfte noggings mellem studs. Hæve væggene og vedhæfte dem på gulvet. Du skal muligvis tandbøjle væggene, mens du lægger dem på gulvet. Sørg for, at kanterne er flush.

•Build tag ifølge de planer, du har valgt. Tillægge væggene støtte tagbjælker. Tilslut spær og sikre, at de er plumb, eller lodret alligned. Vedhæfte tag noggings mellem spær, dække med tag kappematerialer og pyntede. Når du har knyttet taget kan du anbringe helvedesild eller mineral belagt tarpaper på det.

•Tilføj trim og maling hvis du gerne vil give din stald et unikt look.

Tips & advarsler

  • Før du begynder at bygge din stald check for at se, om din tilstand kræver byggetilladelse, kræver nogle stater en tilladelse, hvis en bygning er over en vis størrelse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com