Hvordan man opbygger et soveværelse i min Garage

August 28

Hvordan man opbygger et soveværelse i min Garage

En ubrugt garage kan give plads til en ekstra soveværelse til en teenager eller en ældre forælder. Et soveværelse i en ombygget garage kan tilbyde en beskyttelse af privatlivets fred, da det er normalt placeret off et køkkenområde, og det er også et godt økonomisk valg, da garagen allerede har et tag, vægge og gulv. Hvis du har græsplæne plads til at bygge en carport, kan du stadig beskytte dit biler.

Instruktioner

•Kontrollér med lokale myndigheder om at bygge tilladelse krav og restriktioner. Når du er klar til at bevæge sig fremad, fjerne garage døren og tracking overhead. Ramme loftet og væggene af garage til at vedlægge den nye soveværelse plads. Omfatte et skab område og opbevaringsrum. Vedlægge den plads, der hvor garageporten var. Gøre plads til en udvendig dør fra det nye soveværelse, hvis det ønskes.

•Insulate soveværelse plads i området loft og vægge. Køre elektriske ledninger for nye stikkontakter og lamper. Installere gips på loft og væg overflader. Slut med fælles sammensatte og maling. Installere wire reoler i den nye closet område og sætte en overhead lys i skabet.

•Finish ydre af huset hvor garageporten var. Vedlægge området med murværk eller mursten til at blande med resten af huset. Konsulter altid med at bygge eksperter på remodeling udvendige områder af dit hus. Du ønsker ikke en remodeling job at devaluere udseende eller kompromittere den curbside appel af dit hjem. Investere i at lave garage døren plads fra curbside se ud som om nogen renovering har fundet sted.

•Installer trægulv eller fliser på gulv område. Følg korrekte procedurer for installation træ direkte over beton. Hvis det er nødvendigt, lave huller eller revner i beton gulvet før om træ, fliser eller tæppe over overfladen.

Tips & advarsler

  • Bygge soveværelse loft højere end en traditionel 8-fods loft. En garage er normalt stor nok til at muliggøre dette. Isolere loftet med ekstra isolering til at undgå at miste varme. Installere en ekstra el-radiator til soveværelset, hvis nødvendigt.
  • Rådføre sig med en termite specialist før om gulve over beton. Der er specifikke måder at behandle dette område for at sikre termitter ikke vil blive et problem over tid.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com