Hvordan man opbygger et soveværelse vindue sæde

December 17

Hvordan man opbygger et soveværelse vindue sæde

En vinduesplads i et soveværelse ikke kun giver en attraktiv krog til at krølle med en bog, men kan også give skjulte storage--- og som ikke har brug for ekstra lagerplads? Bygge din egen vinduesplads er ikke en vanskelig opgave, men det er heller ikke for en novice woodworker. Med en smule af knowhow kan du opbygge et soveværelse vindue sæde i weekenden og hvis du spørger tømmerhandlen at skære træ til størrelse for dig der vil være masser af tid tilovers til at nyde din kreation.

Instruktioner

•Klippe krydsfiner til en base stykke af 50 20 inches; to ender på 20 af 20 inches, en front og bag 51,5 af 20 inches og et låg på 54 af 22 inches. Klip 2 af 2 tømmer i 10 stykker på 16 inches lang og 4 på 50 inches. Justere dimensionerne passer til din særlige vinduesplads, hvis disse eksempel dimensioner ikke passer.

•Form to af 50-tommer tømmer planker og 3 af 16 tommers planker ind i en ramme. Abut enderne af 16-tommer-stykker mellem de to 50-tommer-stykker, således at to er flugter med enderne af de 50-tommer stykker danner retvinklede hjørner og en er centreret. Lim på plads, spænd og lad tørre. Gentag så du har to identiske billeder. Hammer et søm igennem hver limet fælles at sikre.

•Anbring rammerne så at 16 tommers planker er oprejst. Placer de fire resterende 16 tommers planker mellem toppen og bunden af begge rammer, således at en rektangulær kasseform er dannet. Lim på plads, spænd og lad tørre. Hammer et søm igennem hver limet fælles at afslutte rammen af vinduet sæde.

•Center den base stykke krydsfiner over toppen af rammen. Søm i sted, et søm hver to inches rundt hele rammen. Invertere rammen, så basen er nu på bunden. Position to krydsfiner ender over enderne af rammen og søm i sted; de bør være flugter med bunden og toppen af rammen.

•Fit forsiden og bagsiden over sider af rammen. de vil være flush med base og abut enderne af endestykker af krydsfiner til at danne retvinklede hjørner. Søm på plads.

•Fyld søm huller med træ putty og lad tørre. Sand hele boksen, herunder låg stykke. Male vinduesplads, herunder låget, og lad tørre.

•Center piano hængsel langs den ene side af låget og skrue på plads med boret. Center låget over den færdige base af vinduesplads; der bør være omkring 2 inches udhæng på siderne og en 2 tommer lip på forsiden. Skrue på plads langs ryggen til slut vinduesplads. Placer under dit soveværelsesvindue og tilføje nogle puder til toppen.

Tips & advarsler

  • For at føje til udsmykning af sædet vedhæfte en kant af støbning på forsiden af sædet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com