Hvordan man opbygger et surfbræt bænk

February 6

Hvordan man opbygger et surfbræt bænk

Ocean-tema indretning fører stranden ind i ethvert hjem eller kontor. Genbruge den skattede surfbræt, som du startede med ved at omdanne det til en bænk. En pensioneret bestyrelsen kan også findes i en secondhand butik, når scouting ud usædvanligt Fund for at gøre møbler. Surfbrætter varierer fra en 5-foott, 8-tommer til 7-fods shortboard til longboards, der spænder fra 9 fod til en 12-fods, 1-tommer længde. Den flade midterste del skal understøtte opholdsområde på bænken. Vælg 16 til 20 tommer høj stillinger til den ønskede højde på bænken, når shopping på tømmer værftet.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af surfboard fra ende til ende og side til side for at finde den midterste punkt. Gøre et X med en markør på midtpunktet.

•Drej bestyrelsen op og ned på en flad overflade. Placere et niveau lodret over midtpunktet for området er niveau.

•Measure og mark en 14 - til 16-tommer-dækkende af 3 til 6 fod lange rektangel på bunden af bestyrelsen. Måle væk fra krumning af skinner eller kanten af brættet til fladere, niveau bunden overfladen. Rektanglet skal kun dække den jævne overflade af bestyrelsen.

Support System

•Klippe fire 1 x 4 brædder til længden af den rektangulære form. Cut fire mere 1 x 4 brædder til 14 - 16-tommer længde af bredden på rektanglen.

•Sæt en af de længste boards til toppen af siderne af to af de 4 x 4 støtte eller ben stillinger ved hjælp af 2-tommer dæk skruer. Tillægge en anden af de længste boards de andre par ben at gøre de to sider af støtteordningen.

•Sæt, en af de korteste boards til de øverste sider af to af stillingerne med skruer. Sikre sektioner sammen med klemmer til at holde siderne på plads. Vedhæfte en anden sæt af de lange og korte nævn 5 inches ned fra den nederste sider af den første række bestyrelser. Dette giver yderligere støtte til formen åben kasse af systemet.

Surfbræt Top

•Tear off fire strimler af malerens tape og anvende det på overfladen af brættet hvor de pilot huller vil blive placeret. Markere punktet på båndet hvor skruerne vil indsætte i bestyrelsen.

•Hold boret lidt mod den maler tape. Drill langsomt gennem træ eller harpiks-belagt glasfiber dækkede toppen af bestyrelsen og ned i polystyren eller polyethylen skum indvendige. Holde trykket, konsekvent og langsomme til at forhindre revner i bestyrelsen. Fjern tapen.

•Center i bestyrelsen over indlæg eller ben af support-system. Hullerne skal linje med midten af toppen af hver post. Isæt en skrue i det første hul. Brug drill at sikkert synke det ind i bestyrelsen og i de træben.

•Klippe to til fire 1 x 4 brædder. Sikkert dem på plads under den flade del af surfbræt ved at knytte dem til de vandrette side boards støtteordning med træskruer.

•Applicer en frakke af harpiks til de fire huller i toppen af surfboard til at dække toppe af skruer til en mere færdigt look. Følg din harpiks produkt retninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com