Hvordan man opbygger et tag Over et dæk

November 26

Hvordan man opbygger et tag Over et dæk

Dæk er på nyder udendørs, underholdende venner og familie, og undslippe hverdagen i et par timer ad gangen. Desværre kan dårligt vejr lægge en dæmper på denne nydelse. Men ved at bygge en enkel tagkonstruktion over dækket, sig selv, kan du meget øge antallet af dage, hvor du nødt til at nyde det. Denne artikel beskriver trin for at tage for at opbygge en enkel, men effektiv tag over din eksisterende dæk. Taget beskrevet i denne artikel kan er kendt som en "halvtag" taget og binde direkte ind i dit hus tag eller eksistere som en fritstående enhed.

Instruktioner

•Build ramme af tag på jorden. Rammen op en boks størrelsen af de ydre dimensioner af din dæk ved hjælp af 2 af 4 tommer tømmer. Derefter køre strøer forbinder forsiden af dit tag med bageste hver to fod langs længden af dit tag.

•Tie din eksisterende dæk stillinger i taget ved at udvide din hjørnet stillinger med 4 af 4 tømmer. Gøre forsiden af taget højde af hus taget du formentlig binder ind, med den bageste skrånende med en hastighed på seks inches over to fødder.

•Lift box frame du bygget i trin 1 på de fire hjørne stillinger og vedhæfte bruger lag bolte. Når boksen ramme er sikker, installere krydsfiner på toppen af rammen til at give en flad overflade som negle din tin.

•Installer tar papir på krydsfiner sub tagdækning og derefter opfølgning ved at fastlægge den tin tagdækning. Binde den bliktag ind i dit eksisterende tag ved hjælp af metal blinkende tilgængelige på ethvert hjem forsyninger butik. Dette vil sikre en vandtæt forsegling ved krydset af hus tag dæk taget.

Tips & advarsler

  • Taghældning er afgørende for ordentlig dræning og en langvarig tag overflade. Sørg for at overholde retningslinjerne tag pitch skitseret i artiklen for at sikre en langvarig, veldrænet tag.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com