Hvordan man opbygger et træ skridt

August 5

Hvordan man opbygger et træ skridt

Opbygge et træ trin på din egen kan give mulighed for lettere adgang fra punkt A til punkt B uden at skulle hyre en professionel. Mens bygge et træ trin eller træ trapper ikke kan være yderst vanskeligt, gør processen forlange nogle tanke og forberedelse. Før du kommer ind i tømrerarbejde del af projektet, du bliver nødt til at beregne stigningen og Kør af trappe til både tillader nok headroom til fods og til at opfylde lokale og nationale bygningsreglementer. Spørg din lokale regering at sikre du opfylde bygningsreglementer, før du begynder processen.

Instruktioner

•Lay en straight bord fra toppen af en landing, såsom et dæk eller veranda, til et stabilt underlag på jorden, såsom beton, og måle hældningen. Dette vil beregne stigningen af hældningen. Hvis du har en høj stige og har brug for mere end ét trin, dividere stigningen med syv og runde antallet du kommer ned til at bestemme hvor mange trin skal du. Afgøre stigningen af hvert trin, eller hvor høje hvert trin skal være, dividere stigningen af hældningen med antallet af trin.

•Calculate flugt, hvilket vil sige hvor meget vandrette afstand trin eller trin vil dække, ved at multiplicere den vandrette dybde af hvert trin af antallet af trin.

•Mark stigende og køre for hvert trin på tre 2 x 12 tommer stringere, der er hver længe nok til at dække hele hældning mellem landing og jorden. Brug en firkantet indramning lineal og en blyant til at lave præcise tegninger.

•Klippe ud de trekantede dele af blyantstegninger på tre stringere ved hjælp af en sav eller tabel saw.

•Drill hver stringer til rammen af dæk eller veranda landingen med tykke skruer. En stringer skal knyttes til det yderste venstre hjørne, en anden til det yderste højre hjørne, og en anden direkte i midten af rammen. Stringere vil skråner ned mod loven som et sæde for hvert trin.

•Klippe træ den passende længde og højde til at fylde på bagsiden af hvert trin. Startende fra jorden, bore hver tilbage i hver af stringere.

•Klippe træ den passende længde og højde til at fylde i overfladen af hvert trin, hvilket betyder del af det trin, hvor du går. Disse stykker kan skæres lidt længere tid til at hænge over stringere, hvis du ønsker. Startende fra jorden, bore hver overflade i hver af stringere.

Uddelingen i ekstra skruer hvor nødvendigt og teste trin eller skridt for stabiliteten inden.

Tips & advarsler

  • Nogle bygningsreglementer kan kræve dig til at tilføje et gelænder, især når mere end ét trin er ved at blive bygget.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com