Hvordan man opbygger et værelse over en Garage

January 24

Hvordan man opbygger et værelse over en Garage

Værksteder har ofte skingre tag linjer, giver tomme rum mellem garage loft og indersiden hældning på taget. Når du har brug for ekstra plads, er det fristende at opbygge et rum over garage, ofte kaldet en FROG værelse, da det er en færdig plads Over Garage men der er nogle retningslinjer, du skal følge, hvis du ønsker et værelse, der er strukturelt sikkert.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale bygning myndighed. Du skal muligvis tage en tilladelse at remodel området over din garage, især hvis du ændrer den struktur, som er en klar mulighed.

•Beef-up garage loft. Hvis garagen ikke var konstrueret til at bære vægten på et gulv, skal du forstærke strøer, at bringe dem op til kode før du fortsætter. Mange garage lofter bruger en bred tømmer spændvidde uden støtte. Ud over at føje til tværbjælke styrke, du kan have at sætte en bly-bærende væg (eller kolonner) i mellem boder garage under til at bære vægten.

•Figure, hvor du vil sætte trappen. Hvis du holder det inde i garagen - vil du miste plads. Derfor har mange garage lejlighederne udvendige trapper og indgange.

•Consider VVS og mekaniske installationer. I modsætning til et hus, er de fleste garager ikke udstyret med VVS. Hvor langt vil du nødt til at gå til at bringe hjælpeprogrammer til garagen? Dette kan være en betydelig udgift. Desuden overveje at sætte en forseglet HVAC enhed i værelset, rørføring til et eksisterende hus varme og air unit er formentlig ud af spørgsmålet.

•Abide af ild sikkerhed koder. Der er et par store røde flag, når man bygger et værelse over garagen. Først, der er normalt kun én indgang og udgang, så købe og lære at bruge en roll-out vindue stige i tilfælde af brand. For det andet, hvis nogen bor eller sover i rum, du kan være forpligtet til at fjerne alle flamable stoffer oplagres under i garagen. I nogle samfund, skal du opbygge en firewall mellem garagen og den ovenpå værelse.

•Installer windows på gavlen ender eller installere ovenlys til at tillade naturligt lys ind i rummet. Hvis kviste allerede findes, kan du bruge dem til windows.

•Finish ud i rummet over garagen, ligesom du ville gøre enhver anden inde i beboelsesrum men minimere overvægt. Det er nok ikke en god ide at installere en sten pejs på værelset eller til at fremlaegge en tung vandseng.

Tips & advarsler

  • Konsultere en ingeniør, hvis du ikke kender den strukturelle integritet af garage loft.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com