Hvordan man opbygger et varmt træ komfur brand

November 3

Hvordan man opbygger et varmt træ komfur brand

Hemmeligheden til en hot brændeovn brand er det brændstof, du kan bruge til at fodre den. Mest varme brande brænde hurtigt. For at opretholde en lang-brændende varm brand, kombinationer af bløde og hårde træ er påkrævet. Pine ofte har pitch, og gør en prangende hot start, skrap træ eg eller madrone, brænder langsomt og giver mange timers god varme. Starter ud hot, så stabilisere brand med en længere brændende, varme opretholdelse brand er metoden finde de fleste brændeovn brugere praktiske og effektive.

Instruktioner

•Forbered din log grill for brand ved at gøre en bunke papir, fyrrenåle og Pinjekogler. Hotteste brande som fyrretræ med banen. Tag et stykke af krydret, tørt fyrretræ og opdele det i mindre stykker med en økse. Gøre en kegle eller mountain formet fra længe tør fyr spåner eller lille split stykker. Denne lange splintrede træ struktur vil ligne en tipi eller en høj kegle omkring og over papir og nåle til at se gennem vægge med alle tips forbinder øverst i midten.

• Bekræft din udkast til åbninger og spjæld er alle åbne før du starter. Sted en match eller lighter til papir og nåle. Fortsæt med at tilføje tørre stykker af fyrretræ, mad til en meget varm brændende ild. Fir virker for dette, som gør cedertræ. Blødt træ-fodring vil holde ilden meget hot-brænding. Når varmen er på en behagelig temperatur, begynde at tilføje hårdt træ, efter behov, mens langsomt at lade ilden brænde til en sund, varm glød med meget mindre flammer.

•Drej spjæld håndtag og luk spjæld på brændeovnen rør, at øge varmen, og reducere luft, da mindre luft er nu nødvendigt med mindre flammer. God hård woods omfatter madrone, eg, elletræ, manzanita og ahorn at nævne nogle, der er mere almindelige.

• "Bank" brand inden jeg går i seng, ved at sprede ud af sengen af kullene lavet af lange hårdttræ afbrænding, derefter placere et meget stort stykke eller to af hårdttræ ind på gløderne. Lukke brændeovnen, lukke spjældet, og døren og eventuelle forslag til huller ovnen kan have. Lære med tiden hvis din brændeovn har brug for en lille smule luft efterladt åben, eller ikke--hver komfur er lidt anderledes i hvordan det brænder træ når lukket.

•Start morgen brand ved at placere strimler af pine spåner med nåle på briketterne og derefter tilføje større stykker som det kommer tilbage til flammer igen. Kvalitet brændeovne har stadig kullene og Ulmer logger om morgenen, klar til at springe til livet med luft og fyrretræ til at varme ting op igen.

Tips & advarsler

  • At vide hvornår og hvordan man bruger komfuret pipe spjæld gør en stor forskel i effektiv luft og udkast til kontrol.
  • Lære at dæmpe ned ovnen og fyre så gløderne forbliver i morgen er hemmeligheden til at holde huset varmt gennem natten, beherskelse af denne færdighed reducerer brand fare.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com