Hvordan man opbygger et vindue godt

April 18

Uanset om de er blok, træ eller præfabrikeret, er vindue brønde en god tilføjelse til ethvert hjem. De kan tilbyde mere lys til en mørk kælder, hjælpe med at afhjælpe vandproblemer og kan endda give en hurtig flugt for beboerne, hvis nødvendigt. Med utal af muligheder til rådighed, bygge en selv er ikke så svært.

Instruktioner

Hvordan man opbygger et vindue godt

•Window wells varierer afhængigt af størrelse, materialer og dræning metoder afhængigt af dit landestandard. Hvis ikke du er sikker på, hvor man begynder, kig på et par, der er blevet bygget lokalt for at se, hvad virker (og ikke) i dit område. Være forsigtig ikke til understørrelse dit vindue godt. Henvise til lokal kode, hvis nødvendigt. Sørg for, at den øverste kant af brønden vil projektet højere end den omgivende jord. Også hensyn til den plads, der kan være behov for at åbne vinduet. Når du har en idé om, hvad du er ved at opbygge, Bestil de nødvendige materialer.

•Mark hvor du vil placere dit vindue godt ved hjælp af streng og stakes. Det markerede område er hvad vil være udgravet og bør være mindst dobbelt så stor som den faktiske installeret godt. Hvis du bruger en præfabrikeret godt enhed, er det nyttigt at bruge det som en guide.

•Dig hul til brønden. Grave dybt nok til at give mulighed for placering af masser af dræning materiale (som grus) i bunden. Sørg for at installere en dræning linje eller har godt dræning bundet til et eksisterende fundament drain system. Hvis ingen afløbsrør er installeret, kan akkumulere vandet sive eller køre ind i din kælder. Dræning er af afgørende betydning for det at være et vellykket projekt.

•Når ru hullet gravet, tilføje et lag af dræning grus i bunden af hullet hvor godt vil være centraliseret. En 5 til 8 tommer dybe lag er god (men henvise til lokal kode). Udvide grus ud et par inches ud over godt væggen. Hvis vinduet ikke allerede er installeret, skal du gøre det efter vinduet producentens specifikationer. Caulk og forsegle vinduet efter behov.

•Tag i vinduet-godt enhed som anbefalet af fabrikanten, Sørg for at installere sæler eller pakninger mod instituttet til at forhindre udsivning. Når brønden er monteret til foundation, tilføje ekstra grus i bunden af brønden, indtil det er et par inches under vindueskarmen. Også tilføje 2 til 4 inches af grus omkring ydersiden af den godt enhed. Hvis det er nødvendigt, har vinduet installerede godt inspiceret, derefter opfyldning fjernet jorden og landskabet. Tilføje et vindue-godt dækning for ekstra beskyttelse fra vand og øget sikkerhed, hvis det ønskes.

Tips & advarsler

  • Planen for to dage for byggeri. Grave ikke når regnen forventes.
  • For dybere huller, skal du bruge lang stakes for at hjælpe støtte i siderne og undgå sammenbrud. Har en voksen hjælper hvis det er muligt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com