Hvordan man opbygger falske Rock med Cement

December 1

Oprette din egen falsk klipper fra cement kan være en fordel at indsamle den ægte vare, som du kan tilpasse størrelsen, form, farve og tekstur til dine personlige behov. Processen er let, og når du har din grundlæggende mug kan du oprette så mange perfekt sten til din landskabspleje projekter.

Instruktioner

•Vælg mindst et ægte rock er størrelse og form du ønsker at kopiere. Ren rock grundigt for at fjerne eventuelle rester og derefter dække det med et tykt lag af råolie jelly således at det vil komme væk nemt fra din mold. Placer rock på et stykke pap og dække det grundigt med kontrahentens skum fugemasse og lad tørre.

•Klippe skum fugemassen med et tæppe kniv, at gøre en glat cirkulær skåret omkring den tykkeste del af klippen, så du har to halvdele af din falske rock skimmel. Anvende et tykt lag vaseline til hver enkelt del af mug.

•Mix din cement efter pakkens anvisninger og tilføje ekstra materiale, du gerne. Du kan tilføje ekstra sand eller pimpsten til at give din rock mere tekstur. Du kan endda tilføje et par dråber frugtfarve for at give din falske klipper en nuance af farven.

•Pour cement ind i hver side af mug og derefter sted to stykker sammen. Placere falske rock mug i et varmt, solrigt sted til tørre. Efter et par timer når cementen har sat, fjerne formen og bruge tunge sandpapir til at fjerne ringen hvor de to forme mødte. Efterlad rock i solen indtil helt sæt, som regel i mindst 24 timer.

•Seal din falske cement sten med et let lag af spray fugemasse eller endda lak at beskytte dem mod elementerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com