Hvordan man opbygger Faux loftsbjælker

October 5

Loftsbjælker kan tilføje et karakteristisk udseende til ethvert rum, uanset om en moderne stue eller en hytte-stil soveværelser. Faux loftsbjælker er relativt nemt at oprette og installere med nybegynder træbearbejdning færdigheder og enkle værktøjer. Men omfanget af bjælker og finish er vigtige overvejelser, hvis faux loftsbjælker er at narre øjet til at tro de er solidt og dyrere end de egentlig er.

Instruktioner

•Fastsætte layout af bjælker. Mål loft bredden for at bestemme længden af din faux bjælker. Må ikke antage alle bjælker vil være af samme længde: måle hver "køre" stråle til at rumme små ændringer i bredden på væggene. Du ønsker de faux bjælker til at passe stramt mod dæksider. Bruge en kridtstreg fastgøre retningslinjer med angivelse af hvor strålen bør blive installeret i loftet. Bruge to linjer for at skitsere hver stråle bredde.

•Shop for 1-tommer-tykke dimensionelle tømmer at skabe bjælker: 4-, 6-, 8 - og 12-tommer bred bestyrelser er tilgængelige på hjem forbedring Centre. Skære disse standard bredder ned til ulige bredder, hvis nødvendigt. Boards kommer i 8, 10 og 12-fods længder. Hvis det er muligt, undgå splejsning bestyrelser for at span din loft eller bruge faux jern "stropper" skjule splejsninger.

•Distress og finish alle træ boards passer til efter at skære dem til den rigtige længde. Bruge forskellige værktøjer til mar og pit træ, hvis du ønsker en antik look. Pletten bestyrelser og derefter færdig med en sealer. Udfør kun én side af bestyrelserne: anden siden vil være skjult fra visning i bjælken.

•Du vil konstruere hver stråle fra en squared-off "U" form ved hjælp af tre bestyrelser pr. stråle. Tillægge den ufærdige inde i øverste kant af to af de brædder, der udgør siderne af din tre-sidet stråle 3-tommer metal vinkel strygejern. Placer en vinkel strygejern hver 12 inches på center. Disse vinkel strygejern vil blive brugt som "bøjler" for at tillægge loftet strålen sikkert. Bruge disse vinkel strygejern til at markere hvor at predrill huller i loftet for skrue ankre eller molly bolte. Plads disse to boards så at tredjedel, eller "bunden," board kan fastgøres til kanterne af de to bestyrelser forankret til loftet.

•Monter to sider af hver faux bom til loftet, en ad gangen, ved hjælp af kridt linjerne på loftet som en guide. Når de to sider af truget er monteret, brug afslutte søm eller en sømpistol til at lukke op U med bunden bestyrelsen. Sænk søm hovedet med SushiStainable caulk. Brug caulk at udfylde eventuelle huller mellem strålen og loftet.

Tips & advarsler

  • Precision målinger er nøglen til en nem installation og en realistisk look. "Foranstaltning to gange, klip en gang" er den kloge gamle siger og så sandt!

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com