Hvordan man opbygger finer stenmure

April 30

Hvordan man opbygger finer stenmure

En stenmur tilføjer interessante dybde og tekstur til dit hjems udvendige eller indvendige. Indstilling af enkelte sten i mørtel til at oprette en væg tager tålmodighed og dygtighed. Ny finer sten produkter gør det meget nemmere at oprette en stenmur til en gør-det-selv. Finér sten kommer i en række forskellige former, størrelser og farver og kan koste 60% mindre for at bygge end en traditionel sten mur.

Instruktioner

•Installer blinkende langs fundamentet for din væg til at forhindre vand fra siver op bag sten finer væg. Installere blinke på vinduet og døren sills og hætter samt.

•Dæk væggen med en fugt barriere. Tarpaper eller asfalt følte papir er populære valg, men der er andre muligheder på markedet. Placer fugt barrieren i vandrette strimler på væggen. Overlap sømme, som du hæfte fugt barrieren til væggen.

•Sæt 18-gauge metal tremme til væggen for at yde støtte til vægten af mørtel. For at sikre tilstrækkelig støtte, nail tremme studs i stedet for beklædningen for ekstra støtte. Hvis du vil anvende sten finer til murede vægge, kan du springe dette trin.

•Mix en ridse frakke af to dele vasket sand og en del Portlandcement med vand nok til at holde det sammen. Anvende dette til den metal tremme. Arbejde det dybt ind i åbningerne på tremme. Belægningen skal være ½ til ¾ tommer tyk. Med en metal skraber, skal du markere vandrette riller i scratch pelsen, før det tørrer helt.

•Indstil dit sten finer materiale ud, så du kan begynde at arrangere et mønster for det. Bland stykker fra forskellige kasser for at gøre det muligt for små variationer i farver.

•Forbered murværket mix ved at sætte to dele vasket sand med en del Portland cement. Tilsæt vand nok til at gøre blandingen ligner kartoffelmos. Stir murværket blandes mindst fem minutter at få alle de sand og Portland cement blandet.

•Sæt ½ tomme tykkelse murværk mix på væggen. Dæmpe det første stykke af sten finer at rense den. Dæmpning stenen holder også murværk mix i at tørre for hurtigt. Smør bagsiden af det rensede stykke finer sten med murværk mix og sat en sten på plads. Aftørre nogen murværk mix, der får på finer stenen. Fortsat sætte resten af stenene på plads. Give murværk mix til tørre.

•Når du er færdig, blandes injektionsmørtel og føje den til en injektionsmørtel taske. Squeeze fuger mellem stenene. Tør overskydende ud af stenene.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com