Hvordan man opbygger flise brusebad på betongulv

January 16

Hvis du bygger en flise brusebad på et betongulv, Sørg for at du allerede har et afløb i betonen. Hvis du ikke, er det en uhyre vanskelig opgave. Du bliver nødt til at bryde område for afløb, sætte i både afløb VVS og vandrør og fortsætte derfra. Dette er en opgave for en blikkenslager. Hvis din VVS er allerede på plads, er din opgave nu, bare bygge ramme med en vandtæt brusebad pan, sætte i væggene og hane vedhæftede filer.

Instruktioner

•Lay ud af bruseren. Sørg for at du har tilstrækkelig plads til VVS og området afløb grov allerede. Arbejde som led i brusebadet omkring VVS. Når du opbygger en flise brusebad på et betongulv, er den bedste metode til brusebad pan stof liner.

•Tag målinger fra rammerne til midten af afløbet. For hver fod, skal det ganges med 1/4 tommer til skråningen. Mark afstand op på siden af rammerne. Hvis dit afløb er 3 fødder væk fra væggen, måle 3/4 tommer og markere den. Brug en plan for at gøre en linje hele vejen rundt på væggen ramme i denne højde.

•Lay 15 lb tagdækning papir på gulvet. Du har brug for det overlapper en tomme i enderne, så der er ingen gulvet viser. På toppen af filt lå trådnet. Søm det ned med konkrete negle hver 6 inches. Læg afløb i plads, men ikke fastspændt ned og dække åbningen med malertape.

•Mix mørtel. Blandingen bør være 1 del Portlandcement til 3 eller 4 dele af sand. Opbygge kanten først. Sætte det op til den linje, som du gjorde tidligere. Læg et tyndt lag af beton omkring ydersiden af afløbet og skråner området sammen ved at udfylde kløften mellem to. Niveau med et bord til at gøre området glat og give den rette hældning. Tillad betonen til at tørre natten over.

Hæng backerboard på Brusevægge når du tilslutter vandhanen til VVS, hvis du ikke har gjort det allerede. Du bliver nødt til at skære huller for håndtag stængler og bruser rør.

•Nail backerboard til grænsen. Forskellen på at bruge stof og gummi membraner er på dette trin og næste. Mens stoffet er dyre, behøver du et andet lag af beton eller mesh ledninger over tærsklen.

•Sæt et lag af thinset omkring hele pan område og derefter lægge pre-cut membranen og sørg for at du centrere hul til afløbet. Løft toppen af afløbet og lå stykke i afløbet område, derefter klemme ned i afløbet. Hvis du ser nogen område, ikke er omfattet, gælder thinset og bruge en stribe til at dække området. Sætte pap på pan til at beskytte det mens du vandtæt resten af området.

•Klap sektioner af membranen i halvdelen og lægge thinset på væggen og pan. Lægge folden på sømmen mellem væggen og pan og glat den øverste del af væggen og det nederste område til panden.

•Sæt stof på Brusevægge som du hænge tapet. Lægge det over grænsen og sætte ekstra strimler i sømmene hvor tærsklen møder muren. Tillad område til tørre natten over, og test den derefter til fugtisolering. For at gøre dette, fylde det med en tomme til 2 inches af vand og gøre det muligt at indstille natten over. I morgen vil du vide, hvis vandhøjden er det samme.

•Tillad område til tørre. Læg dit mønster af fliser først. Bruge en flise cutter til at skære nogen fliser nødvendigt. Sætte et lag af thinset ned først derefter sætte på fliserne. Kun sætte nok thinset ned til et område du kan fuldføre i 20 minutter. Tillade flise til tørre og derefter rense den og injektionsmørtel. Rydde op injektionsmørtel og vente flere dage før du forsegle den. Tillad sealer tørre natten over før sat håndtag og brusehoved på rør stængler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com