Hvordan man opbygger Garage hylder let

November 17

Hvordan man opbygger Garage hylder let

Drage fordel af åbne rum i din garage ved at dække tomme vægge med lager hylder. For at gøre dette, kan du købe præfabrikerede metal reoler, bolt komponenter sammen og sikre reoler på væggen - men der er en billigere og lettere måde at få arbejdet gjort. Brug billig 2 x 4 tommer tømmer og et par plader af krydsfiner; det tager kun et par timer til at forberede og samle komponenter ved hjælp af almindeligt håndværktøj.

Instruktioner

•Skub en elektronisk stud finder på tværs af væggen; instrumentet vil enten bip eller støbt en kort laserstråle op ad væggen, når det når kanten af en stud. Mark kanterne, sammen med hver stud på væggen med en blyant omtrentlige midtpunkt.

•Sæt en lang vaterpas lodret på hver stud kratermidten, center boblen og trække en lodret hjælpelinje linje ned på væggen til at markere fastgøringspunkter til de horisontale støtte bjælker.

•Sæt en stål målebånd lodret mod venstre væg tæt på hjørnet. Markere tre jævnt fordelte hyldeplaceringer på væggen, med plads nok under den laveste hylde til at fungere som gulv lagerplads.

•Sæt en lang vaterpas på hver mark. Centrere linjerne boble og scribe vandret hjælpelinje på tværs af væggen for at markere de øverste kant af dine hylder.

•Klippe seks længder af 2 x 4 tommer tømmer til den ønskede hylde bredde med en rundsav; disse vil fungere som vandrette hylde støtte bjælker til at blive fastgjort til væggen og hylderne front kanter. Bemærk: de fleste tømmer yards lager 2 x 4 tommer tømmer i 8 - 20-fods længder, så du vil være i stand til at spænde din længste garage væg med reoler hvis du ønsker.

•Sæt den lange side af 2 x 4 tommer øverste hylde støtte stråle fladt mod væggen, med den øverste kant af de 2 x 4-linet op med den højeste vandret mark på væggen.

•Skru midten af støtte stråle til midterlinien af stud midtvejs på tværs af væggen med en 2-tommer træ skrue og en Akku boremaskine monteret med en skruetrækker bit; LUN skruen, men ikke over stramme den. Placer vaterpas på toppen af strålen. Flytte en side af bjælken op eller ned indtil boblen er centreret, og spænd den montering skrue sikkert.

Uddelingen resten af bjælken på væggen ved at skrue to træskruer gennem strålen og ind hver respektive stud på begge sider af den centrale stud. Fastgør de to lavere støtte bjælker på væggen på samme måde.

•Klippe tilstrækkelig 18-tommer bred længder af 3/8-tommer krydsfiner fra standard plader med cirkulæret så for at handle som hylder, der spænder over din ønskede bredde. Bemærk: krydsfiner paneler er tilgængelige i op til 12-fods længder.

•Butt enderne sammen og tillægger leddene på undersiden 4-tommer bred overlappende strimler af krydsfiner, hvis du nødt til at slutte sig til to afskårne længder af reoler til span din væg. Brug træ lim og fire par ligeligt fordelte kortere træskruer til at sikre de forstærkende strips til fælles.

•Line den tynde kant af en vandret hylde støtte stråle med den forreste kant af et snit længde af reoler. Klemme de to stykker sammen med justerbar klemmer; sikre, at kanterne forbliver foret op ved at gøre dette.

Uddelingen hylde til fronten støtte stråle ved kørsel i en række af træskruer langs længden af hylden med de Akku bore-/ skruemaskine; Space skruerne jævnt på tværs af bredden på hylden, 6 til 8 inches fra hinanden.

•Measure afstand fra gulvet til den øverste kant af den øvre støtte stråle skruet på væggen med målebåndet. Tilføje en tomme eller to til denne måling til at tillade nogle vrikke værelse, når udjævning hylderne.

•Brug denne måling og snit nok længder af 2 x 4 tommer bestyrelserne til at fungere som front reoler støtte ben når fordelt ca 3 fødder fra hinanden i bredden af reoler. Måle og markere placeringen af støtte benene på den forreste kant af den øverste hylde.

•Lift øverste hylde op og sted bagkant på støtte stråle fastgjort til væggen. Placer et af snit 2 x 4 støtte benene lodret mod det midterste mærke på den forreste kant af hylden med udgangen af støtte ben hvilende på gulvet. Line up front og side af støtte benet vertikalt med den lange vaterpas mens du holder toppen mod forkanten af hylden.

•Lay en 18-tommer vaterpas på tværs af bredden på hylden. Hæve eller sænke foran indtil boblen er centreret og hylden er niveau. Bruge toppen af hylden som vejledning og trække en cut linje på tværs af bagsiden af opadgående fremspringende årets støtte benet.

•Lay den øverste hylde på gulvet og snit det midterste støtte ben på størrelse med en rundsav.

•Lift hylde op og sted bagkant på støtte stråle fastgjort til væggen. Hold støtte benet på plads og bruge både ånd niveauer at line op hylden vandret og støtte ben lodret. Tillægge den horisontale støtte stråle på den forreste kant af hylden med to 2-tommers træskruer toppen af støtte benet.

•Mark og klippe den resterende støtte ben til størrelse som beskrevet i de foregående trin.

•Sæt den resterende front støtte ben til den øverste hylde ved første udjævning både benene og hylden. Igen, bruge to træ skruer på hver fælles mellem toppen af støtte benene og den horisontale støtte stråle på den forreste kant af den øverste hylde.

Uddelingen tilbage på hylden til vandrette væg støtte stråle med træskruer fordelt jævnt, 6 til 8 inches fra hinanden.

•Skub den anden hylde mellem forreste støtte ben og væggen, og lavere tilbage på toppen af den tilsvarende vandrette støtte stråle fastgjort til væggen. Niveau hylden vandret og kontrollere den lodrette justering af center støtte ben med den lange vaterpas. Sikre foran på hylden til at støtte benet med to træskruer.

Uddelingen af anden og tredje hylde til de resterende lodret hylde understøtter og skru bagsiden af hylderne til væg støtte stråle til at fuldføre installationen.

Tips & advarsler

  • Forebygge en risiko for stød ved at lokalisere og markere skjulte elektriske ledninger bag gipsvæg med en specialiseret stud finder før bore huller i din garage væg.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com