Hvordan man opbygger gulv-til-loft hylder

April 6

Hvordan man opbygger gulv-til-loft hylder

For dem med masser af ting til butikken og ingen steder at gemme det, kan et sæt af gulv-til-loft hylder passe regningen. Emner, du sjældent bruger kan gemmes på de øverste hylder, mens hverdagsting vil være let tilgængelige på resten af enheden. Hvis du vil installere dine hylder i huset, du kan male eller fernis dem til at tilføje til deres visuelle appel, men hvis du har brug for en no-dikkedarer storage option i garagen eller kælderen, kan du lade hylderne umalet og simpelthen pakke dem med alle dine ting.

Instruktioner

•Measure afstand fra loft til gulv, og dividere det med den ønskede afstand mellem hylderne. For eksempel, hvis du har en 8-fods loftet, som er standard, og du vil 16 inches mellem hver hylde, derefter opdele 96 af 16 for at få 6, som er antallet hylder skal du.

•Measure op fra gulvet til den første hylde punkt---i dette eksempel, 16 inches--- og markere en lige linje på væg det ønskede længde af hylderne. Fortsætte op ad væggen, markere en lige linje på hver hylde punkt.

•Sæt en stud finder på linjerne niveau at lokalisere væggen studs og markere deres position på hver linje.

•Klippe et stykke af 2-tommer af 2-tommer tømmer til længden du vil hylderne, én for hver hylde. Disse er hylde klamper. Placer en hylde spiken på linjen første hylde på væggen og Fastgør det med 4-tommer drywall skruer drevet gennem spiken i hver mur stud punkt på linjen. Gentag for alle hylde linjer.

•Klippe et stykke af 3/4-inch-thick krydsfiner til hylder, som er længden af hylde klamper og den ønskede dybde af hylderne; 12 inches er temmelig typisk. Skære en anden spiken-størrelse stykke af 2-tommer af 2-tommer tømmer for hver hylde, som vil blive de forreste afstivende forklæder til hylderne.

•Lay en hylde fladt på dit arbejdsoverflade og placere en afstivende forklæde langs den ene side. Klemme afstivende forklæde til krydsfiner, og derefter vende krydsfiner og sikre forklæde til undersiden af krydsfiner med 1-5/8-inch skruer drevet hver 5 inches gennem toppen af krydsfiner i forpladsen. Gentag på alle hylder.

•Fit forklæde-fri kanten af en hylde på toppen af den nederste hylde spiken. Sikre hylde til spiken med 1-5/8-inch skruer drevet hver 5 inches gennem bagsiden af hylden i spiken. Vægten af forpladsen vil gøre hylden synke foran en lille, men dette vil blive ændret med sidestøtter senere. Gentag, indtil alle hylderne er knyttet til en spiken.

•Measure afstand fra gulvet til toppen af den øverste hylde og cut to længder af 2-tommer med 3-tommer tømmer til denne længde for sidestøtter. Klemme hver side støtte oprejst på siderne af hylde enderne, flugter med afstivende forklæder på forsiden. Brug niveau for at sikre hver hylde er fastspændt vandret side støtte.

Uddelingen af side understøtter til hylderne med 3-tommer træ skruer drevet gennem sidestøtter i enderne af afstivende forklæder af hylderne.

Tips & advarsler

  • Hvis du foretager alle dine målinger på forhånd, kan tømmerhandlen skære tømmer til størrelse for dig.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com