Hvordan man opbygger hærdet stillinger

April 18

Hærdet stillinger findes typisk i krigsførelse. En hærdet anbringelse er generelt bygget med sandsække, mudder og sten. Disse materialer er bygget til at aflede indkommende kugler. I dag, bygger mange paint ball spillere hærdet stillinger for at beskytte dem fra fjendtlig beskydning. Hvis du vil bygge din egen hærdet anbringelse, kan du gøre det med lidt besvær. Når bygget, vil du være i stand til at gå i dækning under et paint ball spil. Da malingen bolde ikke har hastigheden af rigtige kugler, skal du ikke så meget forstærkning.

Instruktioner

•Lay ned træ stakes hvor du gerne anbringelse til at gå. Bruge en skovl til at grave ud på græs eller andre planter i og omkring anbringelse.

•Dig ud af området inden anbringelse omkring 3 fod dyb og lige så bred som du har brug for. Sætte det snavs, som du graver omkring anbringelse i sandsække. Sandsække bør være fuld, så de er tykke og stive. Hvis dette ikke er nok snavs, grave et andet sted at få snavs, som du har brug for. Du skal have omkring 10 til 15 sandsække i alt.

•Luk sandsække med de bånd, der fulgte med dem. Lagt sandsække omkring kanterne af anbringelse, så du har en grænse, der er omkring 4 fod høje. Dette vil tillade dig at lægge ned fladt inden anbringelse. Opbygge den højere grænse, hvis det ønskes. Du skal kunne bevæge sig lidt komfortabelt med andre spillere på dit hold.

•Sæt et andet lag af sandsække langs toppen af det første lag at styrke anbringelse. Tilføje flere sandsække som nødvendige for størrelsen på din placering. Hammer i indsatserne. Disse indsatser vil støtte indvendigt væg af bunkeren. Bruge et spil for hver 2 fødder af mur af anbringelse.

•Sæt duck bestyrelsen oven på anbringelse at give det et tag. Dække duck bestyrelsen med sandsække. Dette vil give taget en solid følelse og tilføje stabilitet til hele anbringelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com