Hvordan man opbygger Heavy Duty hylder

July 20

Hvordan man opbygger Heavy Duty hylder

Tunge hylder er ideelle til opbevaringsplads i garager eller workshops hvor voluminøse og vægtige emner har brug for sikker og robust hylder. Tunge reoler skal fastgøres til væggen samt støttes af opretstående indlæg til at fjerne risikoen for deponering forbundet med fritstående reoler. Denne slags reoler er simpel at bygge, og når færdig vil holde op i år.

Instruktioner

•Mark en 8-mund-lange niveau linje på den væg, der er 24 inches fra jorden. Markere en anden niveau linje op en anden 24 inches og derefter foranstaltning op en anden 24 inches for det tredje og sidste niveau linje. Brug mur stud finder til at finde studs i væggen og markerer deres placering på alle niveau linjer.

•Anbring tre af 2 af 2 tømmer planker over de tre linjer på væg og sikkert på plads med to drywall skruer gennem hver mur stud stilling langs 8-fods længde. Disse er de tre hylde klamper, eller støtter, til fastgørelse af reoler på væggen.

•Anbring to af de resterende 2 af 2 planker 24 inches fra hinanden og resten en hylde af krydsfiner over toppen af dem. En 96-tommers side af hylden bør være helt flugter med en af de 2 af 2 planker, som vil være en hylde forklæde. Sikkert på plads med en 1 5/8-inch skrue hele vejen gennem toppen af hylden i den flush 2 af 2 hver 8 inches langs krydsfiner. Fjern krydsfiner hylde og dens tilknyttede forklæde.

•Sæt en anden 2 af 2 24-inches fra venstre over 2-i-2 og Gentag vedhæftes en af 2 af 2 forklæder krydsfiner. Vedhæft et forklæde til den tredje hylde stykke på samme måde. Du vil have to planker af 2 af 2 tømmer venstre, som vil blive brugt til de opretstående understøtter af reoler.

•Rest en hylde på den laveste væg spiken, med hylde forklæde vender udad. Bagsiden af hylden bør flugter med væggen. Vedhæfte hylden til spiken med 1 5/8-inch skruer hver 8 inches. På dette stadium vil krydsfiner hylde hænge lidt på forpladsen side. Gentag med de resterende hylder og væg klamper.

•Strømforbrug i standby to 2-af-2 planker lodret på begge ender af hylderne, flugter med forklæde-end krydsfiner. Brug plan at indstille hylderne lige og klemme dem til de opretstående 2 af 2 planker. Sikre de opretstående planker på siden af hylderne med 3-tommer træ skruer gennem stolper i hylde forklæder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com