Hvordan man opbygger Heavy Duty opbevaringshylder med 2 af 4s

May 3

Bygning hylder med hyldeknægte og brede planker af pine kan helt sikkert hjælpe dig med at oprette ekstra plads i dit hjem, men hvis du har nogle rigtig tunge genstande, som du vil placere i rækkevidde, så hyldeknægte kan ikke være den bedste vej at gå. I stedet kan du oprette mere robuste reoler med brug af krydsfiner og 2 x 4 indramning tømmer. Disse hylder kan ikke være den bedste ting at se på, men de er meget funktionelle og enkle måde at oprette ekstra lagerplads. Se dig omkring dit hjem eller forretning, og du vil sikkert finde mange velegnede steder for disse typer af hylder.

Instruktioner

Hvordan man opbygger tunge opbevaringshylder med 2 af 4s

•Build det nederste lag af 2 af 4s første. En god størrelse til brug for denne hylde platform, er 8 fod lang og 2 fod bred. Skær to 2 af 4s på 96 inches (8 fod) og derefter skære fem stykker på 21 inches.

•Nail platformen sammen ved hjælp af #16 harpiks-belagt boks negle. 2-ved-4 bør sættes sammen stående på kanten. Det betyder, at rammen vil være 3 1/2 inches høj. 21-tommer-stykker er crosspieces, og de går hver 2 fødder på center, som om du var ved at bygge en etage ramme. Bygge platform i placering, hvis det overhovedet er muligt.

•Nail 2 af 8 fod stykke af 3/4-tommer krydsfiner til toppen af platformen. Du kan bruge #6 eller #8 harpiks-belagt boks negle. Placere et søm hver 6 eller 8 inches.

•Build 2 x 4 platform for den anden række af hylder. Gøre dette på samme måde som for den første platform. Hver fælles bør få mindst fire negle.

•Klippe seks ben på præcis 20 inches lang. Første søm disse til de fire hjørner af platformen. Placer en 2 x 4 ben i hvert hjørne, og kontroller toppen af benet er flugter med toppen af platformen. Fastgør de to resterende ben langs center spankulere, og sørg for de er også flugter med toppen af platformen. Hvert ben bør være naglet med mindst fire #12 og #16 harpiks-belagt boksen negle.

•Nail 2 af 8 fod stykke af 3/4-tommer krydsfiner til toppen af platformen. Du kan bruge #6 eller #8 harpiks-belagt boks negle. Placere et søm hver 6 til 8 inches.

•Nail nederst på benet til krydsfiner dæk nedenfor. Bruge flere af harpiks-belagt søm i hvert punkt af vedhæftet fil. Den nederste del af benet, 2 x 4 får toenailed til rammen nedenfor. Det betyder, at hver søm bliver drevet i en vinkel. Disse negle nødt til at blive drevet således at de når 2 af 4 rammen nedenunder krydsfiner.

•Gentag trin 5-8 for at oprette en tredje og fjerde lag af hylderne. Dette vil give dig et rack af fire hylder, der er lidt over 6 fod høje.

Tips & advarsler

  • Højde, bredde og længde på hvert niveau af hylder kan ændres så det passer uanset plads der er tilgængelig. Disse hylder kan være en vidunderlig tilføjelse til dine udendørs oplagring skur.
  • Sand alle ru kanter med en elektrisk rystepudser, hvis det ønskes. Trække sig ud en søm, der bliver bøjet under sømning processen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com