Hvordan man opbygger Hip tag spær

November 11

Hvordan man opbygger Hip tag spær

Hip spær er spær, der har en flad top i stedet for de almindelige toppe, du ser på traditionelle huse. Ved at følge disse fem nemme trin, vil du lære hvordan man laver hip spær som en professionel. Ved at bygge en forsamling tabel, vil du kunne bygge spær, hurtigere og mere effektivt. Det kan tage lidt ekstra tid til at konstruere tabellen, men indsatsen vil vise sig gavnligt for dit tag byggeprojekt.

Instruktioner

•Construct en bandagist forsamling tabel. Læg så heste om hver 8 fod til den fulde længde af den hip truss du vil bygge. En gang så heste spredes apart, lå flere 2 x 4 brædder på tværs af bordene. Dernæst lægge krydsfiner på toppen af 2 x 4 brædder og søm dem ned, således at de ikke bevæger sig.

•Review din hofte truss planer. Enten har nogen hjælpe dig, eller bruge en hammer og søm og lægge ud målinger for truss på tabellen krydsfiner, du lige har bygget. Når alle dine linjer er afsluttet, vil du have hvad der ligner en hip truss skitseret på bordet. Akkorderne er normalt 2 x 4 brædder og udgør ydersiden af de hofte truss. Web-medlemmer, der normalt er 2 x 3 bestyrelser, udgør indersiden af de hofte bandagist og er øget for større belastninger, spænder og stud-afstand. Brug dette til at få de målinger, du bliver nødt til at skære du akkorder og web medlemmer.

•Klippe alle målt og mærket akkorder og medlemmer nødvendig for at fuldføre din hofte truss.

•Lay akkorder og web medlemmer ud på din bandagist tabel. Der bør være nogen huller, hvor akkorder og web medlemmer butted sammen. Hvis du har huller, skal du tage nye målinger og skære igen. Når du har hip truss stykker lagt ud, skal du bruge galvaniseret metal stik plader til at binde akkorder og web medlemmer sammen.

•Nail galvaniseret stik plader til tømmer ved hjælp af enten en hammer eller søm pistol med negle. Når du har afsluttet ét side, Gentag på anden siden. Efter en række truss komponenter er afsluttet og størrelserne er efterprøvet, kan det mønster, du har foretaget på bordet bruges til at konstruere de resterende hip spær.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com