Hvordan man opbygger hjem køkkenhaver

February 20

Hvordan man opbygger hjem køkkenhaver

Hjem køkkenhaver fungere som fundamentet for sommeren frugter og veggies, midt på sommeren beplantninger, efterår høst og kolde-hardy grøntsager til vinter. For at give næring til nogen frugt eller grøntsager plante til modenhed og høst, men skal haven give nogle vigtige forhold. For at sikre, at dit hjem køkkenhave giver planterne hvad de behøver, bygger det på den rigtige størrelse, det rigtige sted og med den rigtige foundation fra starten, så plante sæson-passende planter og opfostrer dem.

Instruktioner

•Sæt din køkkenhave i det rigtige sted. Find et rum, der er mindst 10 fod ved 10 fødder og tilbyder fuld sol i alle sæsoner. Det er en god ide at vælge et sted, der arbejder i både sommer og vinter, så du kan genbruge det på hver plante. Start lille giver dig en overskuelig have, der stadig har plads til mange forskellige planter. Prøv at finde et sted, der får komplet dræning på alle tidspunkter og der sidder i en ophøjet position.

•Dig op i top 1 fod af jord og træk alle ukrudt eller sten til at holde konkurrencen ud af haven. Bland en kombination af halvt organisk kompost og halv quick-afløb jord i denne top foden af jord. Denne "dobbelt grave" løsner jorden for rodvækst og dræning, mens ændringsforslag tilfører ernæring i jorden for vegetabilske vækst. Bland en forret, økologiske eller 10-10-10 gødning i den øverste tomme af jord dagen før plantning. Hvis dit websted ikke får god dræning, eller du har tykke, claylike jord, bunke 6 til 12 inches af ændringsforslaget jord på toppen af den plantning site at give dine grøntsager et højbed.

•Plant sommeren grøntsager som tomater, majs, agurker og bønner i det tidlige forår, efter den sidste frost tidspunkt i dit område. Plante dem igen i midsommer for en efterår høst. Planten om vinteren veggies som majroer, kålroer og salat i efteråret, før den første frost dato, for en vinterhave. Genopbygge din jord på hver plante med lugning og ændringsforslag at give hvert sæt af planter en god mængde af ernæring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com