Hvordan man opbygger hjørne Computer møbler

January 6

Hvordan man opbygger hjørne Computer møbler

Hjørne computer møbler fungerer godt i små rum. Denne type møbler vil tage akavet hjørnet plads og gøre det til et arbejdsområde. En simpel men nyttig design af computer møbler, ville være en hjørne computer skrivebord. Møbler som dette vil tilbyde et sted for en skærm, tastatur og for et tårn til at sidde nedenunder. Et simpelt design vil ikke være så dekorativt som møbler købes i en butik. Det vil imidlertid være billige at bygge og holdbare nok til at holde liv i computeren.

Instruktioner

•Klippe enderne af de 23-tommer boards med din gering så på en 45-graders vinkel. Når brædderne lå fladt, bør enderne Skråkant ned mod jorden fra hinanden. Deres længde bør stadig lige 23 inches. Gentag denne proces med 32 ½-tommer bord.

•Anbring 23-tommer boards så de er på kanten, vinkelret på hinanden, med enderne 45-graders flush mod hinanden. Bruge to skruer for at skrue disse brædder sammen.

•Sæt 32 ½-tommer bord ved siden af de 23-tommer boards, så det er på kanten, og så dens ender er flugter med enderne af de 23-tommer boards. Skrue 32 ½-tommer bestyrelsen til 23-tommer bestyrelser. Du bør have en trekantet ramme med en 90-graders vinkel, og to 45 graders vinkler.

•Anbring et 32 tommers bestyrelsen vinkelret i hvert hjørne af rammen. Enderne af disse bestyrelser bør være flush med den ene side af rammen. Skrue gennem rammen, ved hjælp af fire skruer i hvert hjørne, og ind i 32-tommer bestyrelser. Disse er ben til din computer møbler.

•Klippe din krydsfiner fra hjørne til hjørne med dine cirkulær så, så du har to lige store, trekantede stykker af krydsfiner.

•Anbring ramme opretstående så det står på sit ben. Angive en trekantet stykke krydsfiner på toppen af rammen, så alle kanterne er flush. Skrue krydsfiner til rammen, med seks skruer til denne opgave.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com