Hvordan man opbygger hjørne tagskægget

August 18

En eave er en del af et tag, der strækker sig ud over en mur. De fleste tagene har en tagrendeprofil, selv et par er bygget med ingen udhæng, med tag linjer, der slutter på væggen. En gavl tag har tagskægget på to sider, på hver af sine skråninger. En hofte tag, hvilket skråninger på fire sider, har fælles tagskægget uden for alle fire vægge. Tagskægget kan være åbne, med tag spær udsat, eller lukket med en vandret dækker kaldes en etageadskillelsen. Hvor tagskægget er indrammet i hjørnerne, afhænger af typen af tag og om hjørnet er åben eller lukket.

Instruktioner

Hip hjørner

•Build hjørner på hip tage omkring hip spær, som løber fra center peak til hjørnet af muren. Gering enderne af hip spær på 45-graders vinkel med en rundsav og søm en fascia eller modstående bord, den samme dybde som spærene, til slut hip spær og spær langs hver væg fra hjørnet.

•Brace fascia hjørne med kort støtte spær om halvvejs mellem fascia og væg hjørne. Måle afstanden på hver side af hip spær hjørne og skære vinkler med en rundsav i overensstemmelse med vinklen af hip spær. Fastgør alle disse boards med 16d indramning negle, drevet med en hammer igennem fascia i spær enderne.

•Dæk en hip hjørne etageadskillelsen ved at installere en 2 x 4 tommer finans bestyrelsen vandret på væggen med bunden på samme højde som bunden af fascia. Space vandret 2 x-4-tommer "udkigsposter" hver to fødder. Skær dem til længde mellem fascia og væg, og fastgør dem med indramning negle. Tilføje et andet bord over den første eller subfascia, nok bredere til at rumme en etageadskillelsen dækker. Skære etageadskillelsen bestyrelser til at passe mellem fascia og finans og søm dem til subfasciia, finans og udkigsposter.

Gavl hjørner

•Kontrollér gavl hjørne tagskægget passer til typen af udhæng; nogle gavl tag enden flugter med gavl væg, andre har flyve spær til at udvide dem en anden fod eller deromkring. Efterlad flush gavle åbne eller afslutte dem med afkast, brædder skåret til at passe mellem bunden af slutningen spær og hjørne væg. Finde denne længde ved hjælp af en plan og målebånd, og skære spær slutningen af tilbagevenden i en vinkel til at oprette forbindelse med spær.

•Installer en grundlæggende tilbagevenden til en åben gavl hjørne eave med en ende udhæng. Måle fra bunden af den sidste spær til hus-væggen. Skære en bord samme bredde som spær til denne længde. Sæt det niveau mod hus-væggen og markere spær vinkel den ene ende. Søm det til fascia board på spær slutningen på toenail det med diagonal indramning negle til væggen studs.

•Enclose en gavl hjørne eave ved hjælp af en hovedbog bord og slutningen og bunden bestyrelser. Installere en 2 x 4 finans niveau vandret fra slutningen fascia til hus væg; ender det på væggen, hus eller udvide det på væggen, hvis gavlen har et udhæng. Skære krydsfiner paneler til at gøre en bund, en lodret ende og trekantede side til at danne en boks på hjørnet. Sætte krydsfiner eller andre dækker over soffits af både side og end tagskægget.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com