Hvordan man opbygger hylder Under trappen

October 1

Hvordan man opbygger hylder Under trappen

Området under en trappe enhed går ofte til spilde. I stedet for at stable kasser oprette opbevaring uorganiserede elementer eller ser på Tom ubrugt plads, en under trappe reol. Under trappe reoler virker godt til butik sko, sportsudstyr og andre husholdningsartikler. Hvis du har et legerum med trapper, kan du ønsker at bruge denne reol til at holde legetøj. Bygge en under trappen reol ikke kræver omfattende færdighed. I stedet skal du grundlæggende snedkeri færdigheder og værktøjer.

Instruktioner

•Sæt et stykke krydsfiner mod trappe, mens de hviler krydsfiner på toppen af en 2 x 4 tømmer. Marker kanten af krydsfiner niveau med trappe riser ved hjælp af en blyant; Dette overfører vinkel trappe til stykke krydsfiner. Placer en kridtstreg fra mark til mark på krydsfiner, snap kridtstreg for at gøre mærket på krydsfiner. Gentag for andre opbakning stykker.

•Sæt krydsfiner på et fladt plan overflade, og skære kridtstreg mærke med en rundsav. Dette skaber bagstykke af reolen. Gentag for alle krydsfiner opbakning stykker.

•Test at kontrollere opbakning stykker passer på plads ved at skubbe dem under trappen med dine hænder. Hvis de ikke passer, måle forskellen og justere krydsfiner med din rundsav.

•Lay krydsfiner stykker ned på en flad, robust arbejdsflade, såsom et gulv og tegne layout linjer for hylder. Når du tegner linjerne mark for reoler, tilføje ¾-tommer på den næste hylde opad. Dette skaber en step-up i reoler, så du kan fastgøre hylderne gennem siderne. Skåret hylderne ud med en rundsav. Bredde varierer afhængigt af dine personlige præferencer. Skære risers at gå mellem hver række af hylder. Risers Fastgør fra bunden til toppen af trappe risers i hver sektion af hylder.

•Klippe to stykker af 2 x 4 tømmer til at passe langs bunden af hylde system. Dette gør det muligt at sikre reol fra bunden, forhindrer dig i at bore gennem gulvet.

•Flush to tilbage stykker, så de skaber en L-figur. Bruge to skruer, fastgør krydsfiner på hjørnet, og fastgør den resterende krydsfiner ved at indsætte skruer ca hver 8 inches med Boremaskinen.

•Sæt hylder og stolper på bagsiden stykker til de tidligere markerede layout. Fastgør hylder og stolper gennem opbakning stykke hver par inches under kontrol for levelness bruger en tømrer square. Sikre alle hylder og stødtrin på denne måde. Løbende kontrollere, om alle levelness mens du arbejder. Kontrollere ingen stykker overskride opbakning.

•Skub den samlet enhed under trappen og fastgør den hylde kant til bunden af trappe stringere med skruer og en boremaskine.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com