Hvordan man opbygger klippevægge

September 30

Hvordan man opbygger klippevægge

En klippevæg tilføjer autentiske, naturlige detaljer til et hjem. Det har også mange anvendelser. En høj klippevæg vil holde dyr ud din græsplæne og ud af din have. Det vil også give en konkret ejendom line fungerer som en sikkerhedsbarriere mellem din græsplæne og din nabos græsplæne. Mange boligejere vælger at bygge deres egen klippevæg. Dette er et projekt for alle med en stærk ryg og masser af ekstra sten på deres ejendom. Simpel klippevægge er bygget til enhver størrelse og længde, kun begrænset af antallet af sten til din rådighed.

Instruktioner

•Mark fra området hvor du ønsker at installere rock væggen ved at grave en meget lavvandet grøft langs området installation. Denne grøft bør være mindre end en tomme dyb. Det er bare at rydde området af pensel og foretage en ren linje at følge.

•Dig ned i jorden omkring 18 inches langs område af installationen. Denne grøft giver en base og dræning for væggen. Fyld renden med vasket grus, sten og derefter dække grus med en plastik mesh landskab stof at holde jord fra vask i stenene og tilstopning af dræning.

•Fyld op området trench med din største og mest stabile sten. Hver vil være omkring en fod bred og og en fod lange. Hvis du bruger murværk sten, blot installere din første lag af væggen i renden.

•Build op ad væggen indtil det er i den ønskede højde ved at installere lidt mindre sten op gennem de opstigende lag af væggen. Arbejde op til små sten, som er størrelsen af din næve men ikke mindre. Arrangere stenene, så hver er stabil og er omgivet af en balance af lignende størrelse sten.

Tips & advarsler

  • Hvis du mortaring væg blokke, anvende mørtel mellem stenene, som når æglæggende mursten. De fleste klippevægge bruger ikke mørtel, men nogle mindre-traditionelle vægge bruge det til at sikre stenene.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com