Hvordan man opbygger køjeseng dele

September 9

Denne artikel er rettet mod Træsektoren, der ønsker at erstatte en træ komponent af en brudt køjeseng. Hvad du skal gøre er at tage fra hinanden bed Fjern det ødelagte stykke og derefter foretage en passende gengivelse. Med nogle grundlæggende snedkeri færdigheder og et par enkle elværktøj være denne opgave lettere end man skulle tro. Læs om at lære hvordan man opbygger køjeseng dele.

Instruktioner

•Isolate problemet. Problemet er sandsynligvis ganske tydeligt, hvad enten det er en brudt træ tremme, som understøtter madrassen, eller en revnet hovedgærde, der er kun dekorative. Når problemet er isoleret, kan så du studere problemet for at se om der er en nem løsning. Det er altid en god idé at nærme sig en reparation problem med den holdning, at løsningen er enkel og let at finde.

•Tag fjedre (eller boks fjedre) og madras og nøje undersøge de beskadigede stykke for at se, hvis det kan nemt fjernes fra sengen. Hvis problemet er i madrassen, bør du overveje udskiftning, men hvis boks foråret træ struktur er beskadiget, derefter vende boks foråret og trække fra hinanden dugen dækker på bunden er en farbar vej. Du kan finde et stykke af knækkede træ, der kan blive udskiftet eller repareret.

•Undersøg ramme af sengen for at se, hvordan sengen er sat sammen. Chancerne er, hvis din seng er en antik, det kommer fra hinanden i en slags mode. Ofte er der skruer eller bolte med allen hoveder, at holde sammen på sengen. Andre senge passer bare sammen med sikringsanlæg træ og metal dele.

•Træk sengen ud og læg den knuste brik på et par af savbukke. Hvis sengen er lavet af træ, ser for at se hvis stykket kan fastsættes ved hjælp af Carpenters lim og træskruer. Hvis stykket er strukturel, kan dette ikke være en god mulighed. Der er imidlertid en god chance for, at et lodret stykke sengeramme kan repareres med succes. Hvis sengen er metal og en større knæk udvikler sig i rammen, du bedste valg kunne være at udskifte hele sengen, selvom det er muligt at finde en brugerdefineret svejser, der kan rimelighed reparere sådan et stykke.

•Consider gør en ny træ del til erstatning for de skadede. Nogen med erfaring med at bruge en tabel så kan være stand til at opnå dette med succes. Før du starter den nye stykke, nøje undersøge uanset stykker af metal hardware, der kan findes for at se, om de kan simpelthen fjernet og overført eller endda erstattet. Hvis stykke du udskifter er af enkel konstruktion, kan derefter du overveje at bruge en rundsav til at gøre et andet stykke. Hvis det er tilfældet kan du udføre handlingen på et par af savbukke.

•Sæt sengen igen sammen og kontrollere alt omhyggeligt for at sikre, at sengen er stramt og sikkert.

•Refinish eller maling del at matche resten af sengen.

Tips & advarsler

  • Tænk positivt. Nogle gange kan et problem, der er visuelt tydeligt nemt fastgøres med en simpel reparation. Altid søge først efter mindre komplicerede løsningen på den oprindelige udbrud af din undersøgelse.
  • Brug sikkerhedsbriller og udøve forsigtighed når opskæring træ med en bordrundsav eller cirkulær så.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com