Hvordan man opbygger køkken skab døre

February 16

Hvordan man opbygger køkken skab døre

Med alle de valgmuligheder i køkkenskabe, finde de rigtige døre kan være en skræmmende opgave. Men hvis du bygger din egen, så du er sikker på at få, hvad du kan lide. Krydsfiner overlay døre er blandt de nemmeste at bygge, fordi de ikke kræver lim og fastspænding dele sammen. Blot skåret et stykke krydsfiner stor nok til at dække døråbningen. Anvende, finer kant banding til kanterne og tilføje overlay hængsler og du er klar til at gå.

Instruktioner

Fuld Overlay døre

•Measure bredde og højde af døren åbninger og tilføje 1-tommer til begge målinger. For eksempel, hvis døråbningen er 14 1/2-inches bred og 27 1/2-inches høj, døren skal være 15 1/2-tommer bred og 28 1/2-inches høj. Gøre to kolonner med målinger, til underskabe og en for overskabe.

•Indstil hegnet omkring bordet så at den måling, der repræsenterer væg skabslåger. I vores eksempel, ville det være 28 1/2 inches. Altid skære de højeste døre først. Når du skærer krydsfiner ark (48 af 96 inches) på tværs af 48 tommers bredde for døre, kaldes det en "blok".

•Tilføj de samlede bredde af alle væg skab døre til at bestemme, hvor mange blokke du har brug for. Hvis der er tre døre 15 inches lang og fire døre 11 1/2 inches lang, skal du klippe to blokke højden af væggen skabslåger (i vores eksempel, 28 1/2 inches). Tilføje bredder af dørene du lære at du kan skære tre 15-tommer dørene fra én blok, fordi 3 x 15 er lig med 45 og blokken er 48-inches lang.

•Dæk kanterne af krydsfiner døre med finer kant banding. Dette produkt er meget tynd og skærer nemt med en hobbykniv. Det lim til kanterne af krydsfiner, når du anvender varmen med et strygejern. Skåret strimler af kant band 2 inches længere end kanten det vil dække. I vores eksempel, skåret en strimmel 30 1/2 inches for at dække 28 1/2-inch kanten.

•Køre den en blok af træ over kanten bandet at tvinge den opvarmede selvklæbende i porerne i krydsfiner. Når det køler, bryde ender af kanten bandet over hjørnerne af døren til at fjerne det og sand de lange kanter af kant band med en afslibning blok og 100-sandkorn sandpapir. (Kant band er 7/8-inch wide og kanten af døren er kun 3/4-inch).

•Installer dit valg af fuld overlay hængsler ifølge producentens anvisninger. De fleste af disse hængsler installere på bagsiden af døren med tre skruer og derefter til kabinet fronten med én til tre skruer, afhængigt af hængslet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com