Hvordan man opbygger konkrete sidefødder for en Garage

November 29

Konkrete sidefødder tjene det enkelte vigtigste aspekt af ethvert byggeprojekt: holde og støtte vægge og gulve. Lille og dårligt bygget sidefødder vil forårsage vægge og gulve af projektet for at synke og knæk og undertiden sammenbrud. Bruger prøvet og gennemprøvede metoder til at opbygge tilstrækkelig sidefødder vil spare dig tid og hjertesorg i sidste ende.

Instruktioner

•Dig sidefødderne mindst to gange tykkelsen af fundamentet vægge til din garage. For eksempel, hvis dine vægge er 8 inches tyk, grave sidefod grøft 16 inches lang. Square grøft på alle fire sider og 12 til 16 inches dyb. Dept af sidefoden er vigtigt at sikre, at vægten af garage vægge ikke vil skjule sidefoden. Niveau sidefod grøft med en bygherrer eller en 4-mund hånd niveau.

•Lay to længder af 1/2-tommer armeringsjern langs hele længden af sidefødderne. Sæt armeringsjern på armeringsjern stole, så armeringsjern er to til fire inches ud af jorden. Binde armeringsjern sammen ved hjælp af armeringsjern bånd. Sted 16-tommer tværs barer 24 inches fra hinanden langs armeringsjern. Binde armeringsjern på alle hjørner og på armeringsjern stole at forhindre armeringsjern falder af stolene.

•Kontroller 16-tommer armeringsjern i jorden mellem de vandrette armeringsjern, der er blevet lagt for forstærkning. Plads i armeringsjern 48 inches fra hinanden. Drive den første sig ethvert hjørne forlader 12 inches over jorden. Brug en plan hen til indskrive og drive den resterende armeringsjern i jorden. Disse armeringsjern bliver grade stakes for din konkrete højde. Du vil hælde beton til toppen af disse armeringsjern pins.

•Rengør ud alle snavs snavs, der er faldet i sidefoden grøften ved at indstille og binde den forstærkende vandrette armeringsjern. Bruge en lille mason murske at nå mellem armeringsjern på armeringsjern stole og øse væk ekstra snavs, der kan være faldet i sidefoden grøft. Male toppen af den lodrette armeringsjern grade pins, som du kørte ned i jorden. Dette vil hjælpe dig med at finde dem, mens du er hælde beton.

•Pour 3,000 psi konkret ind i sidefødder og rake beton omkring i sidefoden indtil den konkrete højde er til toppen af armeringsjern grade pins. Glat beton med en konkret murske. Tillad beton hærde i 48 timer før placere instituttets vægge oven på beton.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com