Hvordan man opbygger konkrete værftet møbler

April 26

Hvordan man opbygger konkrete værftet møbler

Beton er en billig byggemateriale, som er holdbar og nem at arbejde med. Værftet møbler er efterladt udenfor i al slags vejr. Træmøbler kræver særlig pleje og er ofte beskadiget af regnen. Polstrede møbler skal beskyttes fra vejret. Beton kan bo uden for hele vinteren lang, og kun nødvendigheden sprøjtes ned med en slange klar. Betons popularitet er steget i de seneste år som et materiale til bordplader og indendørs gulvbelægning. Pletter og syre vasker har givet ydmyge indkørsel materiale nye status og smukke muligheder.

Instruktioner

•Vælg en skimmel. Gøre konkrete former fra boards, metal baljer, plast eller noget, der vil holde sin form. To tommer af fire tommer boards naglet sammen i en firkant og naglet til et stykke krydsfiner vil gøre en bordplade eller bænk form. Nail mindre sektioner sammen til bord eller bænk ben.

•Mix beton eller mørtel ifølge pakke retninger i en trillebør eller store badekar med en hakke. Tre fjerdedele af beton anvendes er klar eller forblandet. For en mere fine tekstur bør en mindre kursus samlede eller sand anvendes. Mørtel er blandet med sand og vand til en glat tekstur. Hurtig beton har mange små sten for en grovere finish. Den færdige blanding bør ikke være så løbende, at det oser ud af formen. Det vil være sammenhæng i budding.

•Pour beton i formen. Tilføje længder af stål forstærkning kaldet armeringsjern til en bænk eller andre stort stykke af møbler. Lægge armeringsjern i den våde beton og sørg for, at det er helt begravet. Hvis bunden af formen vil være toppen af møbler stykke lad det synke til bunds. Når betonen har sat en smule, lå armeringsjern på den øverste og glat mere våd beton over barer.

•Tilføj mosaik stykker fremstillet af knust keramik eller glas eller andre dekorative elementer til våd beton på dette tidspunkt.

•Tillad beton til at helbrede og hærde i 48 timer.

•Fjern den hærdede møbler stykker fra formen. De two-by-four brædder kan pried løs og formen taget fra hinanden. Andre forme bliver nødt til at blive vendt over og formen taget stykket. Toppen af en 55 gallon drum gør et godt bord skimmel. Vendt op og ned bør det konkrete stykke falde ud.

•Saml bænke, stole eller borde fra de konkrete stykker. Bruge konkrete lim eller mere mørtel til at holde bord eller bænk toppen på benene. En bænk bliver nødt plads og to ben. En tabel vil har brug for en top og en piedestal eller ben.

Tips & advarsler

  • Pletten møbler med konkrete pletten ifølge producentens anvisninger.
  • Syre ætsning er en anden detalje, der kan føjes til konkrete møbler.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com