Hvordan man opbygger & konstruere flise Counter Top vasken Backsplashes

March 20

En attraktive flise backsplash er en relativt billig måde at pynte dit køkken. En flise backsplash tilbyder praktiske, et knudepunkt til køkken, visuel interesse og personlige stil til et værelse, som er ofte indrettet udelukkende for funktionalitet. Der er hundredvis af fliser at vælge imellem og design mulighederne er uendelige. Med et par værktøjer, kan selv den uindviede boligejer planlægge og konstruere en karakteristisk flise backsplash.

Instruktioner

Backsplash konstruktion

•Fastsætte en skala tegning af projektet inden starten. Mulighed for en 1/16 til 1/8 tomme fugning plads mellem fliserne. Prøv at minimere nedskæringer og holde sig væk fra smalle strimler af flise.

•Drej off alle elektriske strøm til beholdere og switche. Sand højglans malet vægge og sørg for, at de er rene. Kontroller, at bordplade er niveau. Ved hjælp af en plan, blyant markere opstillingen af backsplash for otte inches høj.

•Indstil hvor hver flise skal placeres før du installerer det på væggen ved at studere din design plan. Ved hjælp af en permanent markør, markere stiplede linjer på de fliser, som vil bør omformning. Mange lige nedskæringer vil kræve en flise våd så leje. Bare et par lige nedskæringer kan ske med en snap cutter. Bruge flisen nippers til buede nedskæringer og en boremaskine til huller. Sørg for at købe ekstra fliser, som skæring tager praksis.

•Spread flise lim på væg, omkring 2/3 af fliser med et hakket murske glat kant tykkelse. Rede ud lim jævnt med hakket side af murske. Spredt ud kun så meget lim, som kan dækkes af fliser i 20 minutter. Holde lim fra bordplade, som caulking vil blive anvendt senere.

•Tryk på fliser ind i position på væggen. Begynder i bunden af området backsplash. Check for niveau flere gange under installationen. Lad limen oprettet og kur i mindst 48 timer.

•Mix den unsanded injektionsmørtel, og fordelt det diagonalt på fliserne med cementmørtel murske. Vente 15 minutter før du fjerner den overskydende fugemasse med en fugtig svamp. Efter en tør tåge vises på fliserne, tørres det af med et tørt håndklæde.

•Caulk mellem bordplade og backsplash tre til fire dage senere. Med en skum børste, anvende silikone fugemasse til injektionsmørtel efter en uge.

Tips & advarsler

  • Fliser kan anvendes direkte til wallboard, men en cement backer bestyrelsen kan give en bedre indstilling overflade som det modstår vand og fugt. Ikke overholde fliser direkte til krydsfiner.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com