Hvordan man opbygger krydsfiner trapper

November 7

Hvis krydsfiner er den eneste mulighed i form af byggematerialer, er det muligt at oprette trapper, så længe du følger den rigtige metode. Trapper er typisk bygget med 2 x 4 og 2 af 12 tommer bestyrelser. I en knivspids eller for et midlertidigt sæt trapper kan krydsfiner skæres til og monteret til trapper. Brug altid høj kvalitet eller tunge krydsfiner til projektet. En professionel konstruktion kan hjælpe dig i at købe den rigtige kvalitet i din prisklasse. Brug aldrig spånplade for dette projekt.

Instruktioner

Oprette stringere

•Lay et stykke krydsfiner på landing på det sted, hvor trinene skal installeres. Køre et målebånd fra den øverste kant af krydsfiner til det udpegede område til trapper at nå. Dividere dette tal med 7 inches, den standard anledning til trapper, til at bestemme antallet af trapper behov. For eksempel, hvis den samlede måling er 56, er otte trapper nødvendige. Mål fra toppen af krydsfiner stykke lige til jorden. Dette er den nødvendige højde for det første skridt.

•Measure den ønskede højde for det første skridt langs højre kant af et stykke krydsfiner. Måle opad fra bunden af arket krydsfiner og markere stedet. Fra at spot, måler 10 inches til venstre, som er højden af en standard trin. Brug en plan til at tegne en lige linje mellem steder. Nu mål lige ned 7 inches. Bruge plan for at forbinde de anden mærker i en lige linje. Gentag denne proces på tværs af krydsfiner for det krævede antal trin.

•Klippe langs de tegnede linier med en rundsav. Cut off eventuelle resterende bord lige over på den sidste mark. Du har nu en solid stringer, der vil gå fra landing til toppen af trappen. Dette vil tilføje stabilitet og styrke til trappen. Brug den første stringer, som et mønster til at skære yderligere stringere. Oprette en krydsfiner stringer til hver fod i bredden af trappen.

•Sæt stringere landing med L-beslag. Space stringere en fod fra hinanden og bringe dem på linje med landing på toppen. Sikre en L-beslag på hver side af stringere.

Opret trin og stødtrin

•Drej et ark af krydsfiner sidelæns og foranstaltning i bredden af trappen. Tegn en linje hele vejen ned arket med et niveau og skære krydsfiner langs denne linje.

•Measure 10 inches fra toppen af cut krydsfiner og gøre et varemærke. Tegne en linje på tværs af krydsfiner på denne mark med niveauet for at sikre, at det er lige. Gentag dette for hvert skridt nødvendigt. Skåret ud af trin med en rundsav. Foranstaltning 6 1/4 inches fra toppen af opskåret træ og markeres. Dette er for riser. Mark linjerne med niveau. Opret så mange risers efter behov.

•Nail risers på plads. Begynde på toppen. Nail riser, så 3/4-inch forbliver over området trin. Bruge 3-tommer søm, to på hvert bord, for hver riser.

•Nail skridt på plads. Slide hver trin under den tilsvarende riser og bruge 3-tommer søm, to i hvert bord pr. riser.

Tips & advarsler

  • Udjævne kanter på trappen med 220 sandkorn sandpapir. Maling eller fernis trappen for at forsegle og beskytte dem.
  • Dette design er ikke så robust som trapper fremstillet af 2-tommer bestyrelser. Skal ikke bruge denne metode til permanent trapper eller trin, mere end 8 til 10 fod i højden af sikkerhedsmæssige årsager.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com