Hvordan man opbygger lavere køkkenskabe

May 11

Hvordan man opbygger lavere køkkenskabe

I en artikel lagt ud på StateMaster.com, en skribent stater, har"et kabinet normalt mindst ét rum. Rum kan være åben, som i åbne reoler; de kan være omsluttet af en eller flere døre; eller de kan indeholde en eller flere skuffer. Nogle kabinetter indeholder hemmelige rum, adgang til som ikke er generelt indlysende." Denne erklæring afspejler den tanke, der kan gå ind i bygningen lavere køkkenskabe. Hvis dette er dit første forsøg på denne type projektets, er lidt forskning i orden.

Instruktioner

Buiding boksene

•Sæt 23 x 34½ tommer krydsfiner (udgangen paneler) på et arbejdsbord. Mål fra den ene ende og lave en mark på 4 inches. Gentag dette fra en af 34½-tomme kanter. Placer indramning-pladsen på mærkerne og tegne streger, der vil skabe en 4-tommer kvadrat i et af hjørnerne.

•Applicer lim til området mellem udskæring og bagsiden af panelet ende. Sikkert en af de 4 x 19 tommer stykker (klamper) krydsfiner til dette område med boks negle. Gentag dette på den anden ende panel.

•Sæt den nederste hylde (23-by-22½-by-¾-inch) oven på klamper og sikre det fra ydersiden af udgangen paneler og i hylden. Dernæst gælder lim på kanten af hakkene skåret i trin 1 og sikre den 4-by-22½-by-¾-inch krydsfiner til det med finish negle.

•Sæt to 11 af 23 tommer stykker af krydsfiner ved udgangen paneler på toppen af den nederste hylde. Være 11-tommers side er lodret. Placer den anden hylde på disse stykker og sikre det gennem udgangen paneler og til hylden, som du gjorde med den nederste hylde. Fjerne 11 x 23 tommer-stykker.

•Sæt den 6-by-22½-by-¾-inch krydsfiner på arbejdsbord. Fastgør det mellem udgangen paneler på toppen og bagsiden. Lægge den lavere køkkenskab på sit ansigt. Anvende lim på bagsiden kanterne og 6-tommer stykke, placere den 24-by-30-by-¼-inch krydsfiner på kabinettet og Fastgør det med boks negle.

Ansigt ramme

•Lay kabinet på ryggen. Mål fra den nederste hylde til toppen af panelet ende, tilføje ¾-tommer og cut ansigt rammen ender til denne måling fra 2-by-96-by-¾-inch krydsfiner. Hvert kabinet rammen består af to spidser, to 2-tommers stykker og et stykke, som er 1 ½ inches (kaldet rails). For rammen åbning større end 30 inches, skæres en 2-tommer stykke der passer mellem bunden jernbane og de første 2-tommer jernbane. Dette kaldes en stile. Der er også en stile mellem de to 2-tommers skinner.

•Sæt to ender side om side. Mål fra den ene ende og lave en mark på 6½ inches og en på 8½ inches. Placer indramning-pladsen på mærkerne og tegne linjer i bredden af to ender.

•Measure bredde af kabinettet og fratræk 4 inches (slutter) og skær to 2-tommers stykker og et 1½-tommer stykke til længden. Placer de tre stykker mellem enderne. Sikre en af 2-tommer-stykker på toppen af enderne og de andre 2-tommer stykke på streger i det forrige trin med bølgede fastenerne. Sikre 1½-tommer stykke i bunden af rammen ansigt.

•Applicer lim til udgangen paneler og hylder hvor rammen ansigt møder dem. Sikre rammen til kabinet med finish negle. Skuffe og dør målinger vil afhænge af præference for stil og design.

Tips & advarsler

  • Ren overskydende lim straks med en fugtig klud. Sat søm hovedet med et søm sæt og fylde hullerne med træ kit. Sand rammer og udgangen paneler, der vil være farvet eller malet. Hvis lavere kabinettet er bredere end 24 inches, skal du installere en spiken midt på nederste hylde. For at gøre dette, anvende lim til den øverste kant af en spiken og fastgøre den til en anden med boks negle. Hvis hylderne er bredere end 30 inches, placere en 11-by-4-by-¾-inch støtte bag på hylderne og Fastgør det med drywall skruer.
  • Efterlad ikke elværktøj uden opsyn i overværelse af børn. Ikke bejdse eller male skabene uden ordentlig ventilation. Aldrig antage, når bygningen rammer--altid måle kabinettet før skære skinnerne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com