Hvordan man opbygger Loft trapper

April 30

Hvordan man opbygger Loft trapper

Sikker adgang til en hems er forpligtet til at gøre maksimal brug af den ekstra plads i dit hjem. Hvis området loft bruges kun lejlighedsvis til opbevaring, derefter en simpel hems stige er tilstrækkelig. Hvis området loft bruges ofte eller som et levende rum, er hems trappen et sikrere og mere robuste alternativ til en stige. De er installeret i en fast position og omfatter stringere, der giver ekstra støtte til at håndtere tunge belastninger og daglig brug.

Instruktioner

At finde anledning og Kør

•Measure højde fra gulvet til landing niveau af loftet. Dette giver dig den totale højde behov for trappen.

•Divide den samlede højde af den ønskede højde til hver trappe, normalt 7 til 9 inches. Runde denne figur op eller ned til nærmeste hele tal til at bestemme det samlede antal risers havde brug for.

•Divide den samlede højde af det samlede antal risers nødvendig for at bestemme den faktiske højde, eller stige, behov for hvert trin.

•Multiply det samlede antal risers kræves af den ønskede dybde, eller køre af hver trappe træde; trappetrin er typisk 10 til 12 inches dyb til at give tilstrækkelig plads til foden placering. Dette tal er den samlede køre, eller den samlede vandrette afstand, nødvendige for at fuldføre trappen.

•Subtract 1 fra det samlede antal risers til at bestemme det faktiske antal slidbaner til trappe stringere. Det samlede antal risers omfatter højde for at nå loftet landing, så du får brug for en mindre riser på den faktiske stringer.

Skæring stringere

•Draw et mønster på 2 x 12 tommer plade, ved hjælp af beregningerne for antallet af trin, risers, riser højde og mønsterdybde; bruge en indramning firkantet for at sikre præcise vinkler og lige linjer til stringer. Husk, at du vil have en mere riser end slidbaner.

•Klippe ud af trappe stringer med en rundsav, med en håndsav til slut hjørnerne, så du ikke klippe ud over de markerede linjer.

•Measure og snit fra bunden af stringer en måling svarende til tykkelsen af trappe slidbaner du planlægger at bruge; Dette forhindrer tabicas bliver højere end dine beregninger som følge af tykkelsen af slidbaner. Bruge den faktiske måling af slidbaner ved fastsættelsen af hvor meget for at trimme fordi en 2 x 6 tommer bord er faktisk kun ca 1 1/2 tommer tyk og ikke 2 inches tyk som fremgår af navnet.

•Trace den færdige stringer på to eller tre yderligere 2 x 12 tommer bestyrelser og skåret ud mønsteret. Du skal bruge en stringer for hver side af trappen, plus en eller to støtte stringere i midten, afhængigt af den samlede bredde, ønskede for loft trapper.

Montage af trapper

•Skru hver stringer i placere i rand tværbjælke af loftet niveau med 3-tommer dæk skruer; Dette er udsat, ydre gulvet tværbjælke af loftet. Indsæt skruerne i en vinkel til at sikre skruen går gennem stringere og ind i tværbjælke og bruge mindst tre skruer for hver stringer.

•Measure og skære en 2-ved-4-tommer bord til samme bredde som trappen og skrue gennem bagsiden af rand tværbjælke og i hver af stringere.

•Skru riser plade på plads i bunden af stringere at holde stringere sammen i bunden. Riser pladen skal være lig bredden af trappen og skruet ind i fronten af stringere. Riser plader kan bruges på hvert trin, men loftet trappen udelader ofte disse plader, i stedet vælger for at forlade en åben hul.

•Skru slidbaner på plads på stringere oprette trinnene af trappen, hvilket efterlader et 1/4-inch hul mellem hvert bord på slidbanen. Hvis den ønskede dybde af hvert trin er 12 inches, vil der være en 1/4-inch udhæng på hvert trin; Hvis en 10 tommers dybde ønskes, vil du have en 2-1/4-inch udhæng.

•Measure og skær to 2 x 12 tommer boards samme længde som stringere, ved hjælp af en miter skåret i hver ende, så bestyrelserne passe stramt mod den nederste etage og rand tværbjælke loft niveau. Skru disse bestyrelser i sted gennem stringere på begge sider af trappen. Mens dette trin er valgfrit, lige kanten af disse bestyrelser rammer i trin og skjuler de udsatte slidbane og riser leddene på begge sider af trappen.

•Installer indlæg og et gelænder til begge sider af trappen hvis det ønskes. Mens nogle måske foretrækker en åben trappe med ingen Håndliste, er dette den sikreste løsning i hjem med børn.

Tips & advarsler

  • Du kan muligvis finde precut stringere på din lokale bygning levering butik. Det tager en masse arbejde ud af at opbygge et sæt af loft trapper, men stringere skal nøjagtigt passer den samlede stigning måling mellem dit loft og det lavere niveau.
  • Det kan være bedst at bryde op ad trappen med mere end 12 trin med en landing til at reducere belastningen på 2 x 12 tommer stringer boards. En 4 x 4 tommer post fastgjort til stringer på hver side af trappen på halvvejs af alt køre også bidrager til at tilføje understøttelse til strukturen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com