Hvordan man opbygger MDF bogreoler

March 2

Hvordan man opbygger MDF bogreoler

MDF eller medium-density fiberboard, er et fremragende materiale til opbygning af bogreoler, på grund af dens attraktive udseende og relative styrke. Dette materiale er let malet og let at arbejde med. MDF er bedst fastgjort med metal beslag til at øge styrken af forbindelserne. Denne proces kan være afsluttet med grundlæggende værktøjer og en begrænset erfaring med MDF eller grundlæggende snedkeri. Reolen kan justeres efter behov for dybde og længde af hylder og samlede bredde og højde.

Instruktioner

•Indstil to 3/4-by-12-by-50-inch MDF plader på deres lange, tynde sider på den arbejdende overflade skal side bestyrelser. Nyde en assistent sidde inde dem parallelt med hinanden omkring 22 inches fra hinanden. Sæt en 3/4-by-12-by-24-inch MDF plade mod enderne til at være den øverste bord og arrangere bestyrelserne, så de er selv med hinanden.

•Indstil 1-tommer metal L-beslag på indersiden af brædderne, fordelte hver seks inches mellem hvert fælles. Markere skruehullerne og bore dem ud, og sørg for ikke at gå igennem til anden siden af MDF. Tillægge MDF med 3/4-tommer træ skruer til metal L-beslag. Gentag på anden enden til at installere en identisk nederst bord.

•Laveste en 3/4-af-24-x 51 1/2 tommer MDF bord på jorden for at være det bageste board. Placere den samlede ramme på toppen af det jævnt. Sæt 1-tommer metal L-beslag hver 12 inches rundt inde i rammen hvor det kommer i kontakt med den bageste board. Bore ud hvert beslag hul og vedhæfte dem med 3/4-inch træskruer.

•Strømforbrug i standby reolen oprejst og stilling stilling en 3/4-af-12-af-22 1/2-inch bestyrelse inden for en ramme på en ønskede hylde. Placer carpenter's niveau på toppen af det at lave en hylde lige. Sæt 1-tommer metal L-beslag under hylden, fordelte hver seks inches mod de bageste og side bestyrelser. Bore huller til beslaget og vedhæfte dem på plads med 3/4-inch træskruer. Gentag til at tilføje yderligere reoler.

Tips & advarsler

  • Vedhæfte MDF reol på væggen for ekstra stabilitet ved at bore en 3-tommer træ skrue gennem toppen af den bageste bord og ind i en mur stud, at forebygge utilsigtet falder.
  • Ikke klatre reolen eller trække det frem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com