Hvordan man opbygger med ahorn

May 14

Hvordan man opbygger med ahorn

Maple er et attraktivt, holdbart træ, der er egnet til at gøre mange forskellige produkter. Det bruges til at lave emner såsom møbler, gulvbelægning, træværk, trim, bowlingbaner, bowling pins og pool cue sticks. Ahorn er opdelt i to kategorier: hårde og bløde. Hvis du vil bygge med ahorn, skal du kende nogle af de fælles karakteristika ved hver type. På den måde vil du vide hvordan man kan skære, forme og færdig med træ, såvel som faldgruber for at undgå.

Instruktioner

Hvordan man opbygger med bløde ahorntræ

•Brug skarpe knive og værktøjer, når arbejder med bløde ahorn. Dette træ er temmelig let at trimme eller form, men det kan stadig opleve "rive" Hvis du ikke tage din tid og gøre lyset passerer. "Rive" er skår eller opdeling af træ langs kornet.

•Sand blød ahorntræ at fjerne ru pletter og glat finish. Gøre så, men med forsigtighed. Hvis du slibe det for meget, vil de små porer lukke. Derefter, når du forsøger at plette den bløde ahorn, pletten vil have svært ved iblødsætning.

•Anvend en høj kvalitet træ lim til at sikre stykker af bløde ahorn sammen. Denne type af træ er forholdsvis let at lime.

Hvordan man opbygger med Hard ahorntræ

•Brug skarpe carbide værktøjer til hard ahorn. Fordi det er svært og har tæt korn, kan det være svært at bygge med. Hard ahorntræ kan sløve værktøjer. For at undgå "rive", mindske dybden af snittet og ændre føderetningen.

•Sand hard maple til at udjævne det. Dette kan gøres med sandpapir eller mekanisk. Det vil kræve mere indsats end bløde ahorntræ på grund af sin hårdhed.

•Anvend en høj viskositet lim til at sikre stykker af hard ahorntræ sammen. Almindelig træ lim vil ikke fungere godt. Hårdhed af træ forhindrer limen fra absorbere ind i det godt. Klemme stykker sammen uden overdreven pres for at hjælpe med at holde lim fra klemme ud af leddene.

Tips & advarsler

  • Maple træ kan være færdig til en smuk glas-lignende finish. Dog kan farvning det være vanskelig. Porerne absorbere ikke pletten ensartet, forårsager uforudsigelige skjolder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com