Hvordan man opbygger med MBCI Metal

May 27

Hvordan man opbygger med MBCI Metal

Metal Building komponenter Inc. er en producent af metaltag og isoleret metal sidespor. Bygning med denne metal der ligner installere eventuelle metal tag eller sidespor. Du skal lade MBCI vide hvilken bygning du installerer sine produkter på før du bestiller materiale. MBCI arkitekter vil tage din bygningsdesign og passe deres produkter til dine krav. Du kan udføre installationen af MBCI metal tagdækning ved at følge disse trin, men sidespor kræver yderligere procedurer.

Instruktioner

•Drej ud den vandtæt membran, svarer til at installere sort papir under rullesten tagdækning. Hæft det vandtæt membran på plads. Skru eave trim på plads rundt om kanten af taget. Udrulning af tri-perle tape sealer på toppen af tagrendeprofil trim.

•Indstil det første stykke af MBCI metal tagdækning langs kanten af taget. Sikre metal tagdækning udhæng kanten af taget lidt. Skrue det første ark metal tagdækning på plads. Sikre de selvskærende skruer installeret langs kanten af tagdækning trænge tape sealer. Installere skruer hver 3 fødder, fra top til bund.

•Vi i næste afsnit i metal tagdækning, svarer til at installere tunge og groove træ sidespor. Placere en skrue på hver side af sømmen. Gå tilbage til det første ark af MCBI metal tagdækning og installere en skrue i hver side af panelet krympede eller hævet. Placere en skrue hver 3 fødder, flytter fra bund til top eller top til bund.

•Gentag proceduren indtil hele tag er dækket med MBCI metal tagdækning. Installere det sidste ark tagdækning og kontrollere overhæng. Foranstaltning fra den udvendige kant af arket og mark med en tømrer blyant. String en kridtstreg fra top til bund og markere en farvet linje. Skær overskydende overhæng med en stiksav, ved hjælp af kridtstreg som en guide. Gentag denne procedure, når du installerer anden siden af taget.

•Lay ridge trim på toppen af taget peak og markere afsnittene crimp med en tømrer blyant. Marker kanten af højderyggen trim på begge sider af toppen. Fjerne ridge trim fra toppen af taget. Hak ud hver crimp sektion med et par af tin snips, gør en "V" form når du skærer hak.

•Drej ud tri-perle tape sealer på indersiden af mark, tæt på kanten af højderyggen trim. Lægge højderyggen trim på plads og skrue ned begge sider af trim. Sikre de selvskærende skruer igennem ridge trim og tri-perle tape sealer.

Tips & advarsler

  • Sikre, at hver søm af MBCI taget klippes på plads før du sikre det med selvskærende skruer.
  • Installation af MBCI metal sidespor er svarer til at installere den metal tagdækning med undtagelse af hjørne-forbindelser. Check med MBCI til installation og teknisk manual for dens metal sidespor.
  • Altid måle to gange og klip en gang.
  • Stramning selvskærende skruer med vandtæt skiver vil skade vaskemaskinen og forårsage taget at lække.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com