Hvordan man opbygger Metal vogne

February 7

Hvordan man opbygger Metal vogne

Vogne er et vigtigt redskab til flytning og opbevaring af varer, der kan være for mange til at udføre effektivt i hånden. Vognene er lavet af mange forskellige materialer alt efter jobbet som de bliver brugt. En kasseformet vogn i rustfrit stål giver fordelene ved at være mere holdbare end en træ vogn og også lettere at rengøre. Hjul og håndtag kan føjes til indkøbsvogn til at gøre transport mere effektiv.

Instruktioner

•Indstil 3-fods firkantede stykke stål på en flad overflade på jorden. Derefter linje op fire 2 af 3 sektioner af stål langs kanterne af 3-mund-stykke med én sektion langs hver side af 3-mund-stykke.

•Weld kanter af stål sektioner til kanterne pladsen brik for at danne en åben Firkantet kasse, der er 2 fod dyb og 3 fod bred og høj. Giver mulighed for svejsning at køle i flere timer.

•Drill to huller i bunden af venstre og højre side af boksen stål til at gøre huller til hjulene. Kør den håndholdte bor på den langsomste hastighed at undgå bliver sløve bit eller overophedning boret.

•Bolt hjul til ydersiden af boksen med stål bolt, skive og møtrik og huller du boret i trin 3.

•Hold hver af cylindriske stykker af stål mod en af siderne af den metalkasse, du har foretaget i forrige trin, parallelt med hjul. De cylindriske stykker bør være omkring halvvejs op højden af den boks stål sider. De bør også være placeret halvvejs langs længden af boksens stål sider, således at 1 fod af hver cylinderformet stykke stikker ud ud den boks længde (den måde de cylindriske stykker kan blive afholdt som håndtag).

•Weld håndtag i placere i den position, hvor du har placeret dem i trin 5. Giver mulighed for svejsning at køle i flere timer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com