Hvordan man opbygger Mission køkken Cabnets

May 19

Hvordan man opbygger Mission køkken Cabnets

Lige linjer og minimal hardware bruges til mission kabinetter supplere mange indretning stilarter. Mission-stil køkken cabinets har trædøre med ren, kvadratiske eller rektangulære figurer. Køkkenskab døre med dramatiske korn mønstre i træ, bejdset i mørke eller jord-tone farver, med skrå glas skær, og funktionelt håndtag og drejeknapper er alle en del af mission-stil. Forskning håndværker, Eastlake og Frank Lloyd Wright design at samle ideer og farver populariseret af disse typografier.

Instruktioner

•Measure køkkenet ved hjælp af et målebånd. Oprette en skitse af køkkenet. Marker placeringen af VVS, gasledninger og stikkontakter på skitsen. Omfatte alle forhindringer såsom indlæg, søjler, vægge og vinduer i skitsen.

•Opret en grid tegning for øvre og nedre kabinet layout ved hjælp af skitsen som en guide. Bestemme, hvor de nye kabinetter skal placeres. Placer opvaskemaskiner og køleskabe med is beslutningstagere på de samme væg som vasken til at undgå at flytte VVS linjer.

Forpakket pre færdige kabinet kasser fra en home-forbedring butik og tilpas ved at gøre dine egne døre. Købe kabinetter med en ansigt rammen rundt om åbningerne i boksene for at have de autentiske mission-stil skabslåger med hængsel hardware viser.

•Installer øvre kabinet kasser på væggen først til at undgå at skulle nå over de lavere kabinetter. Bruge standardhøjde kabinetter af både 30 inches og 42 inches. Installere høje skabe med glas skær til mere dramatiske interesse til design. Installere lavere skabene ved hjælp af gitteret tegning som en guide.

•Kontrollér døre og skuffefronter. Bruge regenereret træ hvis det er muligt for at tilføje en autentisk touch. Gøre døre ved hjælp af kvartal-cut træ paneler i eg eller elletræ, hvis bruger nye træ.

•Indstil størrelser af døre ved at trække den nødvendige for hængslerne plads giver mulighed for fuld sving med dørene. Størrelse alle døre og skuffefronter med det samme afsløre på alle ansigt rammer. Gøre slab døre ved hjælp af et stykke af tømmer firkantet udskæring med 90 graders kanter. Tilføje square-cut halv-tomme tyk molding til omkredsen af hver dør. Justere bredden af Gulvlister til størrelser af døre og skuffer. Vedhæfte støbning med lim og undersænker træskruer. Tilføje dekorative træ stik til at dække undersænket skruer.

•Sand glat og plette alle kabinet ansigt rammer, døre og skuffefronter. Påfør flere lag af en halvblank eller mat-finish lak over pletten. Sand døre, skuffer og ansigt rammer mellem frakker af lak at forsikre en glat og ensartet finish.

•Installer dørene. Bruge hængsler, der vises på ansigtet rammer. Brug traditionelle mission-stil hængsler i olieret bronze eller kobber farve.

Tips & advarsler

  • Installere glas indsatse til en af de øverste skabslåger. Bruge en perle af silikone sealer at holde glasset på plads og fuldføre indre af døren med en tynd molding strip dækker silikone. Check at glasset til Sørg for at det er forsvarligt fastgjort til døren.
  • Undgå nødstedte finish på mission kabinetter. Holde finish farve, enkle og klassiske.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com