Hvordan man opbygger ø møbler

April 10

Hvordan man opbygger ø møbler

Opbygge din egen møbler giver dig fuldstændig kontrol over mange af de æstetiske elementer af dit indendørs miljø. Det kan også spare dig penge, men det vil spare dig tid. Udtrykket "øen møbler" refererer mest almindeligt til møbler designet i en stil, der er indfødte til øen kulturer. Bygning ø møbler i denne henseende er meget som at bygge andre former for møbler, adskiller sig kun i, at det kræver nogle specielle materialer og designs.

Design

Udtrykket "øen møbler" henviser sædvanligvis til tropisk ø møbler fra steder som Grækenland og Caribien. Få designideer ved at kigge på møbler fra dine foretrukne ø kulturer. Undersøge fælles visuelle motiver i design af disse steder. Caribien møbler, f.eks kan optage billeder af lokale frugt som ananas og kokosnødder. Bruge ressourcer såsom bøger og internettet til at finde billeder af møbler fra dit foretrukne ø område og tage ideer fra disse billeder. Farverne er også meget vigtigt at skabe autentiske øen møbler. Hvid, for eksempel, hersker i hele Middelhavet, mens Caribien møbler indeholder normalt mørkere farver.

Materialer

At få det helt rigtige look til øen møbler kræver brug af de rigtige materialer. Øen møbler besidder et enestående kig uanset hvilken ø det kommer fra, fordi øer har begrænsede ressourcer. Det betyder, at traditionelt, møbler beslutningstagere på øer altid bruger de samme typer af træ. Undersøge træ tilgængelige i øerne du ønsker at modellere dine møbler efter. Caribiske øer møbler, for eksempel, indeholder talrige wicker mønstre lavet af Rattan og lignende materialer på grund af den høje tilgængelighed af palmer og andre let vævet planter i denne region. Kigge efter disse materialer på lokale lumberyards eller online-leverandører, men husk på, at regeringerne ofte indføre restriktioner på import og eksport af naturressourcer som træ.

Værktøj og planlægning

Indsamle dine værktøjer og gøre så meget planlægning som muligt, før du begynder at bygge øen møbler. "Træ magasin" tilbyder en liste over grundlæggende værktøjer til enhver træbearbejdning projekt, som omfatter Måleværktøj (syl og kompas), skærende værktøjer (nedstryger og coping saw), forme værktøjer (glat Afretter og Raspe), tiltræder værktøjer (klemmer, hamre og skruetrækkere), bærbare magt værktøjer (boremaskine og power Save) og sikkerhedsudstyr (handsker og beskyttelsesbriller). Se gennem møbler bygning bøger og magasiner som "Denne holde hus" og "Fine Woodworking" for ideer, eller tage en klasse på din lokale community college eller erhvervsuddannelse center at lære hands-on Hvordan laver møbler.

Building møbler

Bygning møbler starter med oprette skala tegninger som du kortlægge alle de dele, du har brug for og dimensioner på hver side. Køb alle dine materialer, arrangere alt i arbejdsområdet, og komme i gang. Prøv bygning dele separat og derefter sætte dem sammen. Når opbygge en ø stol, for eksempel, bygge sæde, derefter bygge ben eller stå, derefter sætte brikkerne sammen. Når det kommer til kurvemøbler, Forvent dedikerer mange timer i projektet. Den tid det tager for at væve tråde af wicker materiale sammen betyder, at du har brug at afslutte projektet en løbet af dage eller uger i stedet for timer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com