Hvordan man opbygger på dit parti i Houston

August 12

Hvordan man opbygger på dit parti i Houston

Opbygning af et hjem er en aspiration af mange potentielle husejere. Med talrige muligheder i ejerboliger i dag, kan en person vælge fra at købe en eksisterende hjem, at købe et nyt hus fra en bygherre, eller bygge huset selv. Med udgangspunkt i jeres eget land, men er ikke nogen nem opgave. Denne proces kræver talrige applikationer, bygning og jord inspektion og undersøgelser, og mange andre legalities, at den gennemsnitlige person kan være uvidende. By Houston, har ligesom mange andre større byområder, strenge regler angående hjem bygning og grænsen begrænsninger. Consulting med Houston Institut for planlægning og udvikling vil hjælpe guide dig gennem processen med at opbygge et hjem på din masse i Houston.

Instruktioner

•Familiarize dig selv med lokale område zone ordinancer og bygningsreglementer for din særlige masse placering i Houston. Forskellige zoner have forskellig masse restriktioner og skal overholdes nøje til, når man bygger på partiet. Denne information kan findes på Houstontx.gov.

•Fuld passende programmer med byen af Houston planlægning og udviklingsafdelingen. Disse programmer er tilgængelige fra departementet og skal omfatte: foreslåede grænse; kort eller skitsering af de foreslåede adresse og arealanvendelse; oplysninger, der viser egenskaben størrelse og afstand fra andre egenskaber; underskrev en grundejers; en beediget skriftlig erklæring, der forklarer nuværende dåd restriktioner og understøttende dokumenter fra nærliggende grundejere.

•Kontakt en masse bygning og planlægning virksomhed. Disse virksomheder vil lede dig gennem legalities og restriktioner på at bygge på dit parti som masse clearing, dræning, adgang til vand, septisk restriktioner, perimeter grænser, strukturelle kode bygge, jord udvikling og samlet hjem design.

Tips & advarsler

  • Mange uafhængige virksomheder tilbyder tjenester i hjem bygning og planlægning for et gebyr, og det anbefales at undgå enhver konflikt med koder og inspektører.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com