Hvordan man opbygger på dit parti i Oregon

July 17

Hvordan man opbygger på dit parti i Oregon

Hvis du tænker på at bygge et hus, butik eller anden ejendom på dit parti i Oregon, er du sandsynligvis spændt på rejsen videre. Mens du sikkert har en masse detaljer til at tænke over, såsom arkitektur, layout og design af din struktur, kan ikke du glemme at få en byggetilladelse. Ved at forske bygningsreglementer af staten Oregon, før du starter, kan du spare en masse hovedpine og stress senere.

Instruktioner

•Meet med en arkitekt, der kan hjælpe dig med at designe den nye struktur og planlægge hvad er realistisk muligt, betragtning af størrelsen af dit parti og dit budget.

Dyrknings Oregon bygningsreglementer være sikker på at alt du har i tankerne er inden for loven. Husk på, at koderne, der blev opdateret i 2010, så selv hvis du vidste tidligere alle love, det ikke kan skade for at gennemgå dem. For at opnå de fulde lister over alle bygningsreglementer, besøge Reedconstructiondata.com til deres bygning kode referencebibliotek.

•Hent byggetilladelse ved at besøge Buildingpermits.oregon.gov og ansøge om slags, at du gerne vil have.

•Hire en entreprenør, der vil tage sig af alle konstruktion aspekter af din struktur. Hvis du leje en entreprenør gennem CCB, byggeri entreprenører Board of Oregon, kan du være sikker på, at de er dygtige og i stand til på deres område, fordi enhver CCB medlem behov for at holde en konstruktion licens fra staten Oregon.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com