Hvordan man opbygger panelet dørene på reoler

March 28

Hvis du har angivet i bogen tilfælde og du tænker på at sætte døre på dem, er de normalt ret nemt at finde gennem din lokale hjem forbedring butik. Problemet er, disse døre er usandsynligt at matche indretningen på bogreolen og slet ikke resten af rummet. Dog kan du klæde ud plain reol døre med paneler oprettet ved hjælp af trim der matcher trim i andre dele af rummet. Dette giver dørene en mere formel look, der er godt for et bibliotek og gør det vises at de var en del af det oprindelige design.

Instruktioner

•Lay døren på et arbejdsoverflade. Markere, hvor du ønsker panelet mønster til at gå, ved hjælp af din square og blyant til at tegne et kvadrat eller rektangel på dørens overflade. Generelt sæt mark i langt nok fra kanten af døren for at gå glip af håndtag og hængsler.

•Measure top span af den markerede plads. Overføre denne måling til et stykke af trim, at sætte to mærker langs toppen af stykke med den målte spændvidde mellem dem.

•Indstil trim på din gering så, så den øverste kant af træ ligger langs knivafskærmning. Skub brik, så en mark er under vingen. Dreje vingen 45 grader indad, peger mod midten af trim. Skær den.

•Skub trim så det andet mærke er under vingen. Dreje vingen 45 grader indad igen, som vil være den modsatte retning som før, og vil igen peger indad. Gøre cut.

•Spread træ lim over bagsiden af den afskårne stykke af trim. Tryk på det til døren, så trim længere øverste kant er linet op med den øverste linje af pladsen trukket og og enderne vinkel indad på hjørnerne af de udtrukne square.

•Gentag for hver side af pladsen på døren, sætte stykker så de mitered nedskæringer røv til en anden til at danne hjørnerne. Gentag for hver dør. Lad limen angivet til otte timer. Installere døren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com