Hvordan man opbygger plader

June 26

Hvordan man opbygger plader

Plader er store områder af flade beton anvendes som et fundament for bygninger. Betonfliser er rimeligt fælles i det sydlige stater hvor varmeoverførsel mellem bygningen og jorden kan være gavnligt. I nordlige stater bygget boliger typisk med en krybekælder mellem pladen og gulv til at oprette en buffer af luft og hjælpe med isolering. Plader er lavet i en kontinuerlig hælde beton.

Instruktioner

•Dig ud af det område, hvor du vil placere slab 4 inches under slab tilsigtede øverste niveau. Flade ud området og fjerne eventuelle sten samt organisk materiale, såsom blade og rødder. Hvis du nødt til at bygge op grade, knust som på den nedadgående side af en bakke, brug godt pakket kalksten, grus eller sand. Bebyggelsen skal komprimeres ned med en vibrator.

•Stake ud af omridset af plade og køre strengen mellem stakes at skabe en grænse. Indsatserne skal være 1-1/2 inches fra den faktiske kant, så rammen kan holdes på plads med indsatserne.

•Build en ramme ved hjælp af 2x6s ved hjælp af en hammer, negle og en sav. Dette vil danne en boks til at holde betonen, indtil det tørrer. Placere yderligere indsatser hver 3 fod langs ydersiden af boksen at yde yderligere støtte til lange spænder.

•Pour beton, starter i den ene ende og arbejder jævnt over hele pladen. Bruge en skovl og/eller rive spredes beton ud i formen. Toppen af betonen bør komme til 1-1/2 inches fra toppen af rammen.

•Anvend en skrot bord til udjævner konkrete derefter en murske for at afslutte overfladen. Det er bedst at begynde på den ene side og langsomt glat overflade, går i retning af det modsatte hjørne af pladen.

•Brug siden af murske eller en lille pind til at oprette kontrol LED hver 6 fod eller derunder pr. side. Disse er små led i betonen til at give mulighed for udvidelse og sammentrækning af beton. De skal være parallelle og skærer i 90-graders vinkler.

Tips & advarsler

  • Til at bestemme mængden af beton behov, opdele antallet af kvadratfod af 81 at få antallet af cubic yards behov for en 4-tommer slab. For eksempel, hvis pladen bliver 324 kvadratfod, derefter skal du 4 cubic yards (324/81 = 4). Spørg din konkrete leverandør til den korrekte type af beton anvendes til din slab betingelser. Der er mange forskellige konkrete blander, hver med deres egne attributter. De forskellige blandinger anvendes til forskellige anvendelser af pladen og miljøet.
  • Beton indeholder calciumhydroxid, en stærk base. Hvis det kommer i kontakt med din hud, skal du vaske det af straks. Udsættelse for calciumhydroxid kan forårsage kemiske forbrændinger.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com