Hvordan man opbygger PVC vindmølle vinger

September 15

Mens moderne vindkraft er ofte forbundet med massive, dyre vindmøller, er det muligt for private borgere at drage fordel af vindkraft til eget personlig brug. Processen med at opbygge en funktionel, selvforsynende energisystem til dit hjem er en kompliceret, men du kan konstruere de vindmølle vinger sig ud af PVC rør, en billig og robust og let tilgængelige materiale.

Instruktioner

Hvordan man opbygger PVC vindmølle vinger

•Indstil hvad størrelse PVC rør du har brug for. Denne beslutning vil være afhængig af hvor stor du ønsker din vindmølle skal være. For at opretholde strukturelle integritet, vindmølle vinger skal have en bredde-til-længde forholdet mellem et sted omkring 1:5. For eksempel, hvis du ønsker din vindmølle vinger at være 25 inches lang, bør du arbejder med PVC-rør, der har en diameter på fem inches. Hvert stykke af PVC vil give to vinger.

•Draw en lige linje ned PVC-rør ved hjælp af en pen. Du vil bruge denne linie til at skære rør i halve. Bruge målebåndet til at bestemme den passende længde til din vindmølle fans, og markere off denne længde.

•Brug din bajonetsav til at skære rør ned til sin rette længde, og derefter skæres rør i halve. Hver halvdel af røret vil være en særskilt vindmølle klinge.

•Lay PVC rør halvdele ned, og ved hjælp af din målebånd til at sikre nøjagtighed, markere off en streg ned i midten af røret. Vi vil kalde dette den midterste linie. Også tegne en linje på tværs af bredden af rør cirka en tiendedel af vejen op i røret. For eksempel, hvis din vindmølle vinger vil være 25 inches lang, markere ned 2,5 inches op fra bunden af røret. Vi vil kalde dette basislinjen, fordi den markerer base vindmølle-vinger.

•Brug lige kanten af din målebånd, tegne en diagonal linje fra den midterste linje på toppen af røret, at basislinjen nederst.

•Brug den bajonetsav til at skære langs den diagonale streg, du lige har tegnet. Dette vil forme din fan vingerne på en sådan måde, at øge deres ydeevne.

•Brug elektriske boremaskine til at bore et hul i midten af bladet 's base. Dette hul skal bruges til at sikre vinger den vindmølle aksel. Dette gøres ved at bore et hul gennem akslen hvor hver vindmølle blade vil blive placeret, og vedhæfter knivene ved at indsætte en bolt gennem både aksel og klingen. Bolten er sikret ved at skrue en møtrik på plads.

•Brug sandpapir til at udjævne de ru kanter af PVC-rør. Jo mere jævn kant af vinger, jo bedre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com