Hvordan man opbygger rammer for tabeller

March 20

Bygge din egen tabel er så simpelt som at konstruere en standardramme og lægge en fast overflade sådan over toppen af det. Ikke alene er denne metode en nem måde at opbygge en brugerdefineret tabel, men det kan også være meget billig. Udgifterne til opbygning af en simpel tabelrude hvorfra du kan konstruere din egen hjemmelavede tabel er ofte meget mindre end omkostningerne ved at købe fra en møbler forhandler. Du kan yderligere reducere omkostningerne ved dette projekt ved hjælp af bjærget træ eller skrot tømmer købt på en rabat fra din lokale hjem forbedring butik.

Instruktioner

•Sketch ud af en model af dit ønskede bord på et stykke papir og skrive i målingerne for længde, bredde og højde. Til at hjælpe dig med at bestemme den ideelle størrelse for din tabel, måle den plads, hvor du planlægger at placere det eller besøge en møbelforretning for at få ideer. Af hensyn til instruktion bruges dimensioner af 2,5-af-3-af-3 fødder.

•Klippe otte stykker af 1.5 x 3 tommer hårdttræ tømmer til størrelse til toppen og bunden af din tabelrude. Du skal skære fire stykker ved hjælp af din længde måling og fire ved hjælp af bredde-måling. Hvis du følger eksemplet, skåret fire stykker til 2,5 fod lang og fire stykker til 3 fod lange.

•Klippe fire stykker af 1,5 x 1,5 tommer hårdttræ tømmer til den ønskede højde i tabellen for at tjene som benene. Hvis du bruger eksemplet med skåret alle fire stykker til 3 fod i længden.

•Indstil en af de kortere stykker af 1.5 x 3 tommer tømmer på sin side fladt på jorden. Stå et stykke 1,5 x 1,5 tommer tømmer eller tabel ben, oprejst i hver ende, justere kanter. Drive en 3-tommer træ skrue gennem den udvendige kant af hvert bordben i stykket af 1.5 x 3 tommer tømmer til sikkert det på plads. Gentag denne proces, ved hjælp af et andet stykke af 1.5 x 3 tommer tømmer og de to resterende bordben.

•Anbring to stykker du bare samlet parallelt med hinanden på jorden og placere en 1,5 x 3 tommer hårdttræ vinkelret mellem dem længere stykker. De udvendige kanter af lange hårdttræ stykker bør være flugter med kanten af bordben til at oprette et rektangel. Køre en 3-tommer træ skrue gennem hvert bordben i den tilstødende stykke af 1.5 x 3 tommer tømmer.

•Klik tabellen ramme så benene sidder fladt på jorden. Indsæt de resterende stykker af 1.5 x 3 tommer hårdttræ tømmer mellem bunden af bordben, spejling den øverste ramme. Sikre den nederste ramme i sted med to 3-tommer træ skruer gennem hvert ben, en til hver forbinder stykke tømmer.

•Sand overfladen af tabelruden ved først at bruge grove - eller medium-grus sandpapir derefter gå over det en gang med fint sandpapir. Hvis der er nogen store ridser eller gouges i skoven kan du vælge at udfylde dem med træ fyldstof. Tillad den træ fyldstof til tørre efter anvisningerne på emballagen så sand væk overskydende for at skabe en glat overflade.

•Paint eller pletten tabellen ramme som du ønsker. Hvis du vælger at male stellet, anvende en frakke af interiør-grade latex primer før du tilføjer nogen maling. Hvis du farvning stykke, gælde tynd jakke af pletten ved hjælp af en blød børste og derefter tørre væk overskydende med en ren klud. Tillad maling eller pletten tørre fuldstændigt mellem frakker.

•Vælg en bordplade. De ideelle materialer til brug for en bordplade er glas eller træ-- men vær ikke bange for at få kreative. En bjærget dør eller antikke vinduesrammen kan omdannes til en funktionelle og dekorative table top lige så let som en plade af hærdet glas eller krydsfiner.

Tips & advarsler

  • Stop ved din lokale tømmer værftet eller hjem forbedring butik for at se om de har nogen skrot tømmer. Gemmer sælger ofte skrot tømmer til underkurs; Hvis du kan finde nok af det bliver din gør det selv-tabelrude et røverkøb.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com